Pregătiți-vă pentru eclipsele din luna Septembrie

AUGUST 5, 2015 – ECLINIK LEARNING
În timp ce majoritatea dintre noi nu este expertă în astrologie, inamicii noștri, cei care cunosc învățăturile acestei vechi școli vor încerca întotdeauna să pună în aplicare planurile lor malefice, bazându-se pe mișcările planetelor sau a altor corpuri cerești, de acolo de unde cred ei că au sosit strămoșii lor.
Astrologia pare a fi sincronizată cu metodele lor de anticipare care, ca întotdeauna, vor prezenta cu un aspect prietenesc și binevoitor toate viitoarele lor acțiuni subversive la adresa noastră.
Nu e atât de greu de înțeles că Elita va încerca să saboteze acțiunile reformiste, cu intenția de a schimba cursul destinului nostru colectiv.
Indiferent ce și cum, Încleștarea Titanilor (Clash of the Titans, în original – aluzie la filmul cu același nume – n. tr.) este pe cale de a atinge punctul culminant. Avem cu toții privilegiul de a asista și a participa la cel mai mare eveniment din istoria noastră.
Ziua-Z, setată în Septembrie 2015
Urmează o Resetare Majoră a Sistemul Economico-Financiar Global, în această toamnă
Celebrarea celui de-al 70-lea Jubileul al Anului biblic Shemitah 2015/2016 se intensifică atât la nivel local, cât și la nivel global
Nimic din ceea ce înseamnă Civilizație Planetară nu va rămâne rămâne neatins în decursul SUPER-ANULUI SHEMITAH
Tema principală: Ștergerea voluntară a Datoriilor și/sau Eliberarea Forțată a tuturor Obligațiilor Financiare
Tema secundară: Redistribuirea Avuțiilor, prin prăbușirea Piețelor Compromise
Tema terțiară: Prăbușirea Controlată a Sistemului Economic și Financiar Mondial
Raportul Millennium
Pentru cei care sunt inițiați în istoria autentică a celebrărilor biblice a Jubileelor Shemitah ar trebui să fie oarecum clar, de ce viitorul imediat prezintă atâta importanță pentru umanitate. Pentru cei care nu sunt, misterele relevante din calendarul ebraic și indiciile ezoterice găsite în scripturile evreiești sunt explicate în link-urile de la finalul articolului. Indiferent de educația religioasă sau orientarea spirituală actuală a cuiva, acest material ar trebui să fie abordat cu curiozitate, și o minte deschisă. În acest mod, tainele biblice ale Jubileului Shemitah se vor dezvălui. Deși acest eseu prezintă un limbaj și concepte proprii ale tradiției iudaice, el a fost scris atât pentru oameni cu diferite convingeri religioase cât și pentru atei și/sau agnostici.
Jonathan Cahn: „Vestitorul” dezvăluie misterele Shemitah
Povestea din jurul celei de-a 70-a Sărbători a Jubileului biblic Shemitah este cea mai importantă narațiune laică și religioasă a epocii moderne…și nu seamănă cu vreo alta. Pentru că se referă la aspecte cu un mare impact global și are și o consecință spirituală profundă, ea reprezintă, de fapt, un Plan-Unitar al forțelor oculte care conduc întreaga lume. Agenda ascunsă a acestor forțe oculte a fost dezvăluită, în cele din urmă, de către un VESTITOR.
Primul om care a adus acest material extraordinar la lumină merită toată încrederea. Prin munca sa, Rabinul Jonatan Cahn a adus la cunoștința lumii fenomenul cunoscut sub numele de SHEMITAH. Jonathan Cahn este un rabin evreu care împărtășește tuturor cunoașterea sa. Este evident că el trăiește și predică, cu sinceritate și entuziasm, Iudaismul Mesianic.
Videoclipul atașat prezintă „o predică* publică a unui pasaj biblic, în care rabinul Cahn a prezentat un punct de vedere referitor la o hotărâre a Curții Supreme din Washington DC, din iunie 2015. Așa după cum a scris și în cartea sa, The Harbinger (Vestitorul), mesajul său în ceea ce privește iminenta sosire a judecății lui Dumnezeu este unul profetic și lipsit de ambiguități. Este bine de urmărit întregul videoclip de 9 minute pentru a înțelege care este sursa primară a informațiilor sale referitoare la celebrarea Jubileului Shemitah.
Rabinul Cahn a scris și o continuare a cărții sale, intitulată The Mystery of the Shemitah (Taina Shemitah). Această carte poate fi considerată un manual indispensabil pentru tot ceea ce este legat de istoria fenomenului SHEMITAH. The Harbinger și Taina Shemitah aduc informații extrem de importante despre marile probleme cu care ne confruntăm în prezent.
shemitah-7-year
Ce este și ce reprezintă Shemitah?
Shemitah este denumirea fiecărui al 7-lea an al calendarului ebraic. Acesta este anul în care, în mod tradițional, din vremuri de demult, se anulează toate datoriile între toate comunitățile evreiești. În acest an Semitah terenurile agricole rămân necultivate, iar comunitatea evreiască își alocă timp pentru reînnoire și întinerire…atât dpdv fizic cât și spiritual. Totuși, semnificația majoră a anului Shemitah o reprezintă anularea tuturor datoriilor.
Anul curent Shemitah a început pe 25 septembrie 2014 și se va încheia pe 13 septembrie 2015. Pentru ca este al 7-lea Shemitah al acestui ciclu (7 x 7 = 49 ani Shemitah) va urma celebrarea Jubileului Shemitah. Viitorul Jubileul Shemitah este cel cu numărul 70 și, prin urmare, poate fi considerat un Super-Shemitah. Celebrarea sosirii Jubileului biblic Shemitah reprezintă o perioadă extrem de importantă pentru că atât energiile Shemitah cât și cele ale Jubileului se compun reciproc.
Revenind la ultimii 15 ani ai începutului noului mileniu, toți anii Shemitah precedenți s-au încheiat în lunile septembrie, cu evenimente extrem de agitate la nivel planetar. De exemplu, crahul bursier din septembrie-octombrie 2008 a marcat începutul Marii Recesiuni și a avut loc la sfârșitul ultimului an Shemitah. Acest lucru a fost precedat de colapsul pieței imobiliare din SUA, care s-a declanșat la începutul anului Shemitah 2007/2008, pe data de 13 septembrie 2007.
De asemenea, atacurile teroriste de tip steag-fals din 11 septembrie 2001 dar și crahul bursier ulterior (17 septembrie), au avut loc la sfârșitul anului Shemitah 2000/2001. Pe data de 10 septembrie 2001, Departamentul Apărării SUA a recunoscut că lipsesc 2.3 trilioane USD. Secretarul de atunci al Apărării, Donald Rumsfeld, a declarat: „Conform unor estimări, nu putem urmări tranzacțiile a 2.3 trilioane USD.” Colapsul bulei financiare a avut loc la începutul anului Shemitah 2000/2001, pe data de 30 septembrie 2000.
Există multe alte corelații, izbitoare și inconfundabile, între anul Shemitah și evenimentele majore din cadrul Sistemului Economic și Financiar Mondial (GE & FS) care s-au declanșat periodic, în deceniile secolului trecut. Graficul următor prezintă aceste corelații dintre zilele din septembrie ale precedenților ani Shemitah, care au coincis cu zilele Elul 29 (calendarul ebraic), și evenimente istorice care au avut un impact major asupra civilizației. Elul 29 marchează ultima zi a fiecărui an Shemitah.
shemitah
Demn de remarcat este faptul că ultima zi a anului Shemitah pare a fi cea mai importantă și semnificativă. Oricare ar fi fost tendințele și obiectivele care au fost stabilite de-a lungul anului Shemitah, întotdeauna par să se fi manifestat cel mai puternic, pe Elul 29 (data la care se încheie fiecare an Shemitah). În 2015, Elul 29 cade duminică, 13 septembrie. În consecință, luni, 14 septembrie 2015 se anunță a fi o zi foarte importantă.
Care este cel mai bun mod de a ne pregăti pentru  Super-Shemitah?
În primul rând este esențial să se înțeleagă că, cel mai probabil, în septembrie vom avea parte de o serie de evenimente majore care vor schimba pentru totdeauna Sistemul Economic și Financiar Global. Prin urmare, această perioadă nu ar reprezenta un moment oportun pentru a începe un proiect major, sau o călătorie, sau efectuarea unor tranzacții mari, sau construirea unei case, sau începerea unei afaceri, sau cumpărarea de acțiuni și obligațiuni, etc.
Pe de altă parte, aceste două luni rămase reprezintă o perioadă propice pentru a consolida situația financiară proprie, a reduce cheltuielile, a economisi, a scăpa de datorii, și a ne pregăti pentru ceea ce va urma. Toate afacerile care au fost puse la cale ar trebui să fie finalizate până în luna septembrie, astfel încât să se poată evita o situație neplăcută. Cunoscând toate acestea și, prin urmare, fiind pregătiți, vom fi capabili să răspundem mai eficient la orice încercare pe care Universul ne-ar trimite-o, prin Ei, în luna septembrie.
Înainte de următorul Jubileu, ultimele două luni ale actualului an Shemitah (început acum 10 luni, pe data de 25 septembrie 2014) vor fi foarte dinamice și instabile. Prin urmare, la fel ca evenimentele din 11 septembrie 2001 (cu 6 zile înainte de Elul 29), ceva asemănător (ca și semnificație) ar putea avea loc…chiar înainte de 13 septembrie (Elul 29). Este destul de probabil ca va exista o intensificare a evenimentelor la nivel mondial, de-a lungul lunii august și, mai ales, în prima jumătate a lunii septembrie. După 1 septembrie este posibil orice, oricând.
Este deosebit de important să se înțeleagă că “totul va gravita” în jurul zilei Elul 29, duminică, 13 septembrie 2015.  Dacă până acum, pe parcursul întregii istorii a Pământului, n-a existat o zi (înainte de Ziua-Z) care să fi fost „marcată cu sunete de trâmbițe”, 13 septembrie 2015 ar fi aceea. Niciodată până acum în istoria modernă nu a existat un avertisment public ÎN AVANS…o reală zi a Judecății de Apoi. Ziua de 13 septembrie 2015 este acum pe buzele tuturor, datorită omniprezenței internetului.
Eclipsa Solară de pe 13 septembrie – Elul 29, și Eclipsa totală de Lună de pe 28 septembrie: finalul Tetradei – 4 Eclipse de Lună Sângerie

Screen-Shot-2015-07-12-at-4.31.21-PM

Vor exista două eclipse în luna septembrie: o eclipsă solară, pe Elul 29, și o eclipsă totală de Lună, pe 28 septembrie. Pentru cei care înțeleg astrologia, eclipsele sunt, prin natura lor, evenimente nefavorabile…atunci când au loc simultan cu alte evenimente din perioade de timp cunoscute ca fiind dificile, rezultă, adeseori, o combinare a acestor forțe.
Așa după cum indică harta realizată de NASA, eclipsa lunară se va manifesta (va fi vizibilă) în zona anglo-americană de influență: capitalele financiare și politice New York City și Washington DC, Londra și Paris, Bruxelles și Berlin, Roma și Madrid. Toate statele americane de la est de Mississippi, împreună cu o mare parte a Europei de Vest, vor fi cele în care eclipsa totala de Lună își va face efectul.
Eclipsa de Soare din 13 septembrie (Elul 29) va avea loc în timp ce Saturn va tranzita prin Scorpion, acolo unde va rămâne până în 17 septembrie. Pentru cei care înțeleg ce reprezintă o tranzitare pe termen lung, iată un exemplu: Pluto a tranzitat Capricornul în timpul Războiului Revoluționar  din America. Prin urmare, weekendul de la jumătatea lunii septembrie promite să ofere evenimente foarte interesante și pline de semnificații.
În plus, tradiția hindusă Pitru Paksha începe în mod oficial luni, 28 septembrie, în India. Acesta include o perioadă de 15 zile, marcată de aceleași „avertismente privind energiile Eclipsei”, avertismente similare cu ceea ce „a fost prescris” pentru anul Shemitah. Tradiția hindusă Pitru Paksha consideră de rău augur începerea oricăror proiecte în toată această perioadă (care se termină pe 12 octombrie).
Oricum ar fi, oricine dorește să facă o analiză a acestor evenimente cerești (tranzit astrologic și semnificații religioase), ceea ce este de remarcat este că toate acestea se manifestă în septembrie.  În plus, dacă se ia în considerare și teoria conspirației, toate acestea ar trebui să ofere americanilor toate motivele să ia în considerare ceea ce pregătește Guvernul Federal al SUA pentru perioada imediat următoare. Referitor la acest aspect, pentru cei cărora le pasă, acest articol prezintă câteva concluzii logice: SEPTEMBER, 2015: The ‘BIGGEST’ Month Of The Millennium
Sfaturi practice pentru perioada Super-Shemitah
Acest articol a fost publicat pe 13 iulie, cu exact 2 luni înainte de Elul 29  (13 septembrie)…ziua premergătoare începutului Jubileului Super-Shemitah (14 septembrie). Actualei specii umane îi rămân 60 de zile pentru a face tot ceea ce este posibil să prevină aceste consecințe care s-au acumulat karmic în ultimele perioade de timp de 7, 49 și 3.430 de ani. În toate aceste perioade de timp a avut loc o acumulare karmică pentru: fiecare individ, familie, națiune, și grupare religioasă.
Având în vedere aceste acumulări cumulative și suprapuneri karmice din timpul acestor „cicluri în cicluri” este mai ușor să înțelegem cum acest Jubileu special, acest Super-Shemitah, va avea efecte majore asupra întregii civilizații. Totuși, pentru că cei mai mulți locuitori ai planetei Pământ sunt complet inconștienți de ceea ce semnifică acest Jubileu, există puține șanse de a împărtăși și procesa informații vitale cu aceștia.
Chiar și printre cei foarte puțini conștienți există destul de puțină cunoaștere a ceea ce înseamnă adevăratul sens și rezultatele probabile ale unui Super-Shemitah. Cu toate acestea, cei care citesc acest articol sau oricare dintre link-urile conținute în acest document vor putea să se familiarizeze cu ceea ce înseamnă și semnifică acest Jubileu.
Prin urmare, este de datoria celor care se pot considera „norocoșii beneficiari” ai acestei pre-cunoașteri să informeze cât mai mulți „inconștienți”. Cei care au fost „inițiați” pot răspândi informația. De asemenea, aceștia pot reprezenta un bun exemplu, prin luarea inițiativei de a-și proteja activele mutând banii din bănci în alte adăposturi sigure, protejându-și astfel averea.
Un aspect important îl reprezintă cutiile de valori închiriate, proprietatea băncilor. Deoarece „posesia este reglementată la 9/10 – Legea Bancară„, iar băncile au în posesie conținutul lor, acestea au în proprietate 90% din valoarea depusă. Prin urmare, banca deținătoare a respectivei cutii poate intra în posesia bunurilor depuse acolo, în caz de colaps bancar: Greeks Can’t Tap Cash, Gold, Silver In Bank Safety Deposit Boxes.
Orice fonduri care sunt expuse capriciilor pieței, extrem de imprevizibilă și volatilă, ar trebui să fie mutate imediat. De exemplu, fondurile pot fi mutate în investiții care sunt la fel de profitabile, dar fără risc. Mai mult, doar Băncile și Casele de Brokeraj care au profiluri de risc și politici de investiții conservatoare ar trebui să fie utilizate.
Toate piețele de acțiuni și obligațiuni, monedă și marfă, imobiliare și de asigurări, și toate derivatele lor au conexiuni cu alte piețe și clase de active financiare, cu propriile riscuri inerente. Mai mult, speculațiile de pe piața de capital ar trebui să fie strict evitate, pentru a vă putea păstra averea actuală. Băncile de Economii sunt de obicei mai sigure decât cele mai multe dintre Casele de Investiții și Bănci Comerciale.
În zilele acestea, expunerea la toate aceste categorii de risc a ajuns la un nivel maxim, periculos, și fără precedent. Prin urmare, niciodată până acum nu a fost atât de importantă evaluarea corectă a riscurilor de portofoliu, în scopul de a reduce expunerea tuturor activelor în cauză. Anul Shemitah reprezintă aproape întotdeauna o devalorizare abruptă a valorii activelor financiare care au fost licitate în mod artificial pentru a crea o bulă a prețurilor. Odată ce această bulă speculativă se sparge nu există nicio posibilitate de a recupera profitul obținut, și se va pierde și Principalul. Numele următorului „joc” Shemitah este DEFLAȚIA VALORILOR.
Sistemul Economic și Financiar Global este pe cale de a experimenta (cel puțin) o corecție majoră…asta, în cazul în care nu va fi un colaps…pur și simplu. Drept urmare, de acum încolo, conservarea averii ar trebui să fie obiectivul principal al investițiilor.
Piața de valori este acum cel mai mare Cazinou din Lume
Numărătoarea inversă până la Ziua-Z din septembrie a început. Având în vedere datoria Greciei și criza monetară precum și repercusiunile inevitabile în întreaga Uniune Europeană, zona euro este destul de vulnerabilă. De asemenea, Piețele Bursiere din China au suferit o depreciere dură în ultima lună, subminând încrederea atât de necesară în acest centru de putere economică al Asiei. India are propriile sale probleme sistemice cu economia ei, iar Japonia are de recuperat de pe urma ultimei recesiuni.
În mod clar, piețele nu mai inspira încredere. La urma urmei, Piața de Valori este doar un imens joc al încrederii. Prin urmare, noua normalitate a jocului din piață este similară cu cea de a juca/paria la un cazino. Într-adevăr, toate Piețele Bursiere din lume și Derivatele acestora au devenit precum cazinourile de jocuri de noroc…evident, cazinoul câștigă întotdeauna! Piețele au fost umflate artificial pe parcursul mai multor ani, în scopul de a atrage în cât mai mulți jucători (aka fraieri). După ce piețele au fost umflate cât mai mult cu putință și pentru cât mai mulți jucători posibil, vor fi dezumflate rapid și într-un mod dramatic. Suntem acum martorii celui mai mare Raliu al Fraierilor (Sucker’s Rally – în original) din toate timpurile.
Bine ați venit la Super-Shemitah!
Concluzii
Au mai rămas 2 luni pentru comunitatea națiunilor ca să poată înțelege cauzele profunde ale prezentei volatilități a pieței, ceea ce va determina pierderea încrederii în Sistemul Economic și Financiar Global. Va veni înainte de a fi prea târziu?!
Odată ce se va declanșa Super-Shemitah nu va exista nicio oprire. Finalul anului 2015 și întregul an 2016 se vor dovedi, probabil, a fi anii cei mai destabilizatori și cu cele mai mari transformări pe care lumea le-a trăit vreodată.
Raportul Millennium
13 septembrie 2015
Nota editorului
Au fost mii de predicții în ultimii 100 de ani cu privire la viitorul omenirii și soarta planetei. Ori de câte ori o anumită data (sau o perioadă de timp) a fost prezentată ca fiind îndeplinirea unei profeții anume, aceasta nu s-a manifestat. Ori de câte ori o anumită locație a fost prezentată ca fiind locul unui eveniment apocaliptic, nimic nu s-a întâmplat. De fapt, niciuna dintre nenumăratele predicții și profeții, rostite sau scrise, nu a avut loc așa după cum au fost prezentate de diferitele surse. În timp ce unele au prezentat anumite adevăruri transpuse în realitate, într-un anume moment sau loc, s-a dovedit că profeția exactă aparține Domeniul Divin.
În lumina realității menționată anterior, acest eseu compus din 3 părți principale este prezentat ca o realitate foarte probabilă, funcție de îndeplinirea anumitor condiții critice. Deoarece teza centrală a acestei lucrări (Super-Shemitah) prezintă toate variantele, ea reprezintă cel mai important lucru scris sau postat vreodată în Raportul Millennium. În consecință, atât documentarea cât și elaborarea au fost efectuate cu mare grijă și atenție la detalii.
Raportul Millennium a rămas întotdeauna în afara activității de profețire, cu un scop bine determinat. Cu toate acestea, marea semnificație a Jubileului Super-Shemitah necesită un răspuns rapid. Septembrie 2015 promite să aducă evenimente mondiale cu ramificații și implicații profunde, astfel încât Jubileul Super-Shemitah  trebuie să fie cunoscut în prealabil de cât mai multe persoane interesate.
Pe scurt, tot ceea ce a fost înainte a fost doar o pregătire pentru ceea ce este pe cale să se întâmple „în parcursul întregii civilizații”…începutul va fi în luna septembrie.
Semnificația ascunsă a Jubileului biblic Shemitah  este atât de profundă și convingătoare, încât soarta și destinul a miliarde de oameni atârnă în balanță. Prin urmare, acest eseu a fost scris pentru a transmite gravitatea reală a evenimentelor care sunt pe cale să înceapă. Intenția explicită este accea de a prezenta suficiente informații și de a avertiza pe toți aceia care pot exercita influența necesară, care pot atenua efectele la nivel mondial care vor apărea în cursul anului Super-Shemitah.
Referințe
Modern-Day Prophet Issues Stern Warning To America’s Leadership
The 2015/2016 Shemitah Jubilee And The End Of The Modern Era
SEPTEMBER 14, 2015 thru October 2, 2016: The Shemitah Jubilee Promises To Be An Historic Year Of Global Transformation
The Biblical Shemitah has already begun: 2015 is the year of JUDGEMENT
2015: The Great Tribulation Of The 3rd Millennium Foreshadowed By The Shemitah Jubilee
The Shemitah Unraveled: What 2015-2016 Could Bring
Internet On Fire With ‘September 2015 Collapse’ Narrative
The Seven Year Cycle Of Economic Crashes That Everyone Is Talking About
2015 AND 2016 COLLAPSE TIMELINE
The Great Global Debt Default Of 2015
Global Economic And Financial System On The Verge Of Total Collapse
SOTN
Trebuie să înțelegem că orice lucru rău care se va întâmpla nu se va întâmpla pentru că așa este voința Cerurilor sau a Universului, ci reprezintă voința nemernicilor angajați în Clerul Gobalist.
Oricând putem întoarce placa diminuându-le puterea…fiți siguri că omenirea va câștiga de această dată.
Sursa articolului

7 comentarii

  1. a trecut si shemitah, s-au dus si eclipsele si nimic deosebit nu s-a intamplat…sa ne invatam minte sa mai credem tot felul de speculatii de pe internet; nu e prima oara cand se cade in derizoriu cu astfel de teorii, vezi 2012, vezi ison etc
    unii oameni nu se prind niciodata

    Apreciat de 1 persoană

      • Nu mai promova prorocii false ca nu vei scapa de foc vesnic. E limpede ca totul a fost o inshelaciune si unii au facut bani pe tema asta. NIMIC NOU. Proroci mincinosi cum a spus Hristos sunt destui si vor inshela in continuare pe multi.

        – Biblia (Sfanta Scriptura) este perfecta in profetii, aceasta fiind confimarea originii sale divine, pentru ca doar DUMNEZEU cunoaste viitorul in detalii.
        – 365 de profetii implinite UIMITOR cu privire la Mesia (Hristos, Dumnezeu intrupat)
        https://goo.gl/46VmMI

        Apreciază

        • Articolul a fost publicat în august 2015…anul Shemitah este o realitate a poporului iudeu.
          Trebuie să te documentezi referitor la cine este cu adevărat biblicul YHWH, și pe cine sau ce reprezintă cu adevărat personajul biblic Iisus Hristos. Referitor la acesta din urmă, un exemplu: caută să te documentezi (doar) despre *coincidențele* dintre viețile egipteanului Horus și iudeo-elenului Iisus…
          Apoi, dacă mintea ta va fi capabilă să discearnă între aceste adevăruri și cele ce sunt prezentate în *cartea sfântă* a creștinismului vom putea discuta pe marginea acestor subiecte.
          Spor la căutare și cunoaștere!
          PS: În ceea ce privește cazanul cu smoală al iadului, fii liniștit…îți garantez că nu voi arde acolo! Iadul nu există decât în închipuirea bolnavă a minții habotnicilor religioși…iadul reprezintă una dintre marile înșelăciuni a religiei care, la rândul ei, reprezintă o componentă importantă a Sistemului de manipulare a psihicului uman.

          Apreciază

  2. Andrei….nu-ţi mai bate mintea şi pierde timpul cu cei care dacă îi întrebi DACĂ AU CITIT HOLY BOOK de la „FACEREA” PÎNĂ LA „APOCALIPSA…..îţi vor răspunde că nu are importanţă ,atîta cît preoţii o fac pentru ei şi le explică la slujba de duminică sau cum se practică încă de la revoluţie încoace ca tot felul de „confesiuni religioase” cu denumiri care mai de care mai şugubeţe îşi arogă singurul şi unicul adevăr….şi uite aşa avem în România şi nu numai vreo 60-80 de ADE3VĂRURI DUMNEZEIEŞTI. I-am întrebat pe cîţiva ……. de ce se duc la „casa de rugăciune”? –răspuns : cei care frecventeză în mod regulat şi cu multă devoţiune respectiva confesiune ,la crăciun va primi de la sfinţii pastori ba un frigider,ba un aspirator sau bani pentru a-şi întreţine copii în şcoli…..şi asta ,zic eu,nu e rău….e doar o formă de recompensă materială contra accepţiunii de SPĂLAT PE CREIER. Ca argument la cele exprimate mai sus ,a se urmări de pe you tube reportajele şi documentarele zguduitoare alei realizatoarei Carmen Avram de la postul Tv. Antena 1. Şi dacă chiar vrei cu tot dinadinsul să-ţi clarifici noianul de confuzii ,tot pe you tube găseşti videoclipuri pentru cîteva zile de vizionare. Dar cum spune Isus – „din vorba ta te ridici ,din vorba ta te cobori „

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.