2023 – Anul Unu al Noii Ordini Mondiale

De Patrick Wood

Aniversarea a 50 de ani de existență a Comisiei Trilaterale a reprezentat momentul culminant în care autoproclamata „Noua Ordine Economică Mondială” a debutat oficial. Pe 12 martie, la New Delhi, Comisia și-a desfășurat ședința plenară, subiectul fiind globalizarea. Pe fondul alianțelor din noua lume care se formează pe măsură ce India și China încearcă să-și normalizeze relațiile, și întrucât China tocmai a intermediat cu succes reuniunea în care a reușit să pună bazele unei relații între Arabia Saudită și Iran, narativul globalizării a deschis un nou și posibil capitol final. Conform NikkeiAsia, un membru al Comisiei, nenominalizat, s-a adresat ședinței plenare declarând următoarele: „Trei decenii de globalizare,  definite ca deflaționiste, integrate și bazate pe piața liberă, au fost înlocuite cu ceea ce va fi o perioadă multi-decadă de globalizare definită ca fragmentată și nebazată pe o piață liberă, axată însă pe politici industriale și inflaționiste structurale. Anul acesta, 2023, este Anul Unu al acestei noi ordini globale.”

Declarația respectivă reflectă însăși vechea strategie a lui Brzezinski de a transforma societatea (citat din lucrarea sa, Between Two Ages – America’s Role in the Technetronic Era): „Statul-Națiune ca unitate fundamentală a vieții organizate a omului a încetat să mai fie principala forță creatoare: Băncile internaționale și Corporațiile multinaționale acționează și planifică viitorul în termeni care sunt cu mult înaintea conceptelor politice ale Statului Național.”

Astfel, Comisia Trilaterală dă semnalul către Forumul Economic Mondial: „aveți liber la Resetare”. Ne amintim că în 2020, Klaus Schwab, fondatorul Forumului, declara că „Pandemia reprezintă o fereastră de timp rară și îngustă de oportunități menite a re-imagina și reseta Lumea noastră”. Declarația a urmat analizei mele, în care afirmam că pandemia nu a fost altceva decât o lovitură de stat a Tehnocrației, un plan ce se punea în operă de mai bine de 45 de ani de către Comisia Trilaterală. De fapt, am susținut în mod repetat că „Noua Ordine Economică Internațională” a Comisiei nu era altceva decât Era Tehnocratică ce a fost prevăzută încă din anii ’30 ai secolului trecut. „Era Tehnocratică” a lui Brzezinski. „Dezvoltarea Durabilă” – ONU. „New Green Deal” al lui Biden. Toate astea sunt de fapt una și aceeași strategie formulată de membrii Comisiei Trilaterale și pusă în operă din 1973 încoace.

Politicile FEM sunt perfect îngemănate cu cele ale ONU, Forumul promovând cu asiduitate obiectivele „Dezvoltării Durabile” formulate de Națiunile Unite. Pe sit-ul FEM se precizează că „Pandemia COVID-19 a avut partea ei de provocări, dar a oferit și oportunități. De mai bine de 50 de ani Forumul Economic Mondial a reunit evenimente fizice, însă acum avem oportunitatea unică de a le transfera online. În cadrul Summit-ului pentru Dezvoltare Durabilă 2020, FEM experimentează un mediu online 3D ce permite explorarea spațială a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, descoperirea de conținut specific SDG, și experimentarea ambianței unui eveniment fizic, toate astea din fața unui ecran de computer.”

https://vimeo.com/459813975?embedded=true&source=video_title&owner=92979101#

Schwab minte atunci când afirmă că „FEM reimaginează viitorul”. Viitorul a fost deja imaginat de primii membri ai Comisiei Trilaterale: Zbigniew Brzezinski, David Rockefeller, Richard Gardner, Henry Kissinger, toți aceștia fiind membri fondatori.

Pe 3 iunie 2020 Schwab posta pe blogul FEM următoarele: „Pentru a obține un rezultat mai bun lumea trebuie să acționeze în comun, și rapid, pentru a reînnoi toate aspectele societății și economiei noastre, de la educație, la contracte sociale și condiții de muncă. Fiecare țară, de la Statele Unite la China, trebuie să participe…fiecare industrie, de la petrol și gaze, la IT, trebuie transformată. Pe scurt, avem nevoie de Marea Resetare a Capitalismului.”

Acum, Comisia Trilaterală, pe post de piston, a transmis apelul către FEM: „Anul acesta, 2023, este Anul Unu al Noii Ordini Globale”. Cu alte cuvinte, „Luați piciorul de pe frână! Marea Resetare a sosit. Aplicați planul de luptă pentru a pune capăt Capitalismului și economiei de piață liberă.”

Așa cum am scris, trăim și experimentăm deja „multiple crize ale apocalipsei”, fenomen global în care criză după criză se încearcă a fi implementată concomitent asupra noastră. Există o criză energetică creată de om, care a pornit războiul împotriva cărbunelui, petrolului și gazelor naturale. Există o criză alimentară creată de om, care a pornit războiul împotriva tuturor sistemelor de alimentație tradițională. Există o criză financiară creată de om, care amenință prăbușirea totală a sistemului financiar actual. Există un conflict militar creat de om, între Rusia și Ucraina. Oricare dintre aceste crize în curs de desfășurare ar putea fi văzută ca o politică de tip „pământ-pârjolit” în care distrugerea totală este posibilă de sus în jos, până la nivelului solului. Dacă toate cele patru crize sunt dezlănțuite în același timp ar echivala cu un război atomic, fapt ce ar crea, literalmente, o „iarnă neagră”.  O Lume prăbușită ar fi apoi „coaptă” pentru un control total și reconstrucția sa din temelii creându-se astfel distopica „Lume a Tehnocrației” prezisă de Brzezinski.

Sursa articolului

Un comentariu

  1. Marea resetare planificata de „ei” nu are legatura cu Marea Resetare, cea care se petrece Acum, dincolo de planurile lor si care nu poate fi oprita de „ei”. Aceasta inseamna dizolvarea Matrixului si constientizarea altor realitati, unde „ei” nu vor mai exista.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.