De ce limba engleză încorporează Codul Matricei

 

The Architect-790x381
Arhitectul
Publicat în: Matrix – Arno Pienaar15 Ianuarie 2016
Limba engleză este una dintre cele mai populare limbi din lume, conținând suficiente cuvinte pentru a se putea picta o mie de imagini. Limba engleză este codul Realității Matricei.
Cunoaște-te pe tine însuți
Cu cât există mai multe cuvinte în propria-ți programare din Matrice, cu atât mai complicat devine Sinele tău Digital…până în punctul în care cunoașterea de sine devine un fapt aproape imposibil.
Aspectele Sinelui Propriu de care nu suntem conștienți sunt cunoscute ca fiind Partea Întunecată sau inconștientul, cel ce ne dictează realitatea. Cunoașterea de sine presupune a ști în ce constau toate programele noastre, codificate de/prin cuvinte.
Așadar, realitatea pe care o experimentăm nu ne-a fost impusă de către un Creator „răuvoitor” fără ca acesta să aibă consimțământul nostru (inconștient).
Matricea-Rețea în care am intrat conține toate aceste coduri, în timp ce în Conștiința Colectivă sunt proiectate și altele…iar noi am capitulat, pur și simplu, în fața acestui sistem ce generează teama de eșec.
Atunci când începem să învățăm și să vorbim o anumită limbă, cum ar fi limba engleză, cuvintele ce o alcătuiesc (validate „CA ATARE” de către minte – ceea ce presupune asumarea realității generate de codul acelei limbi) formează programe în mintea subconștientă, ce sunt apoi experimentate în realitatea înconjurătoare, prin/cu mintea conștientă.
Fără îndoială, în primă fază, observatorul acceptă „inconștient” realitatea și mediul ce-l înconjoară, deoarece nu are cunoștință de Cod…de scopul ascuns al cuvintelor (rostite).
Legile omului și legile lui Dumnezeu
Codul cuvintelor formează rețelele sau grupuri numerice în care suntem prinși (precum într-o capcană) în interiorul realităților limitate ce conțin Legi și Norme generate de către om.
Rădăcina cuvintelor este dată de către numere și valori numerice. Atunci când un număr se alătură unui cuvânt, combinația respectivă devine o matrice.
O matrice este un grup de cuvinte diferite, toate cu aceleași valori numerice, ce creează împreună, în materie, un construct valoric. Cu acest construct ne confruntăm direct, în realitatea holografică proiectată de mintea umană.
Există legi date de om, și există legile lui Dumnezeu.
Tot ceea ce este important, conform legilor umane dintr-un Sistem guvernat, controlat și dictat, se axează doar pe ceea ce este bine/rău și ceea ce este permis și nu este permis.
Însă, ceea ce contează cel mai puțin în acest Sistem sunt tocmai legile și normele referitoare la ființa noastră spirituală: bine/rău, în ochii unui anumit Dumnezeu, dar și eliberarea noastră spirituală (dintr-o perspectivă umană, nu cea Divină).
Aceste două constructe valorice au transformat cu succes (cu ajutorul cuvântului scris) cele cinci elemente specifice sufletului uman, într-o realitate falsă…atât din punct de vedere fizic cât și spiritual. Acest lucru a condus la programarea Minții Subconștientului Colectiv.
Monstrul cu 3 capete: Regele, Preotul și Dumnezeu
Tot ceea ce s-a scris în cuvinte aparține omului…chiar și scrierea celor mai sfinte cărți sfinte. Încă de la începuturile societății umane, preoții, cei ce au afirmat că sunt în comuniune cu Dumnezeu, au declarat că regele este numit de Dumnezeu. Această minciună i-a determinat pe oameni să creadă în spusele preotului și, în acest sens, să încredințeze regelui puterea de a aplica Legea și Ordinea. Pe baza acestei minciuni s-a creat întreaga Iluzie…o Iluzie Codificată, de care a beneficiat un singur individ: Arhitectul sau Creatorul (acestei lumi – n. tr.).
Toți protectorii Săi și-au pierdut sufletele cu mult timp în urmă, motiv pentru care respectivii nu au putut porni, cu adevărat, revolta împotriva conducătorului lor. A fost o situație în care au avut de câștigat marionetele fără suflet, cei ce conduc Societățile Secrete malefice.
Concurența pentru Energie
Se pare că aceste două ramuri, Dinastiile Regale și Religia, au lucrat împreună și au reușit să creeze o capcană pentru Suflete…până în punctul în care evoluția spirituală a stagnat total, într-o realitate din care acestea nu se mai pot decupla.
Datorită acelor Suflete setate pe obținerea diferitelor ranguri și titluri ce le conferă un anume statut social (adică un produs al „normalității” societății noastre), s-a format o rețea-stup în care milioane de oameni creează aceeași hologramă ce implică concurența pentru o anumită formă de Energie: banii.
Aceeași concurență pentru Energie poate fi observată și în regnul animal, deoarece și acestea sunt afectate de același „mecanism al divizării” prezent pe această planetă…mecanismul căruia i-am căzut pradă noi. Am crezut întotdeauna că animalele reprezintă o reflectare a noastră. Concurența pentru alimente, pentru teritoriu, pentru o pereche…totul înseamnă agresiune!
Începuturile Cuvântului
Cu cât cunoști și utilizezi mai multe cuvinte, cu atât mai complex devii. În cele din urmă, putem deveni chiar un mister pentru noi înșine, aflându-ne în imposibilitatea de a ne deprograma și a ne întoarce, astfel, către Lumină.
Este posibil ca nu noi să fim autorul acestor Programe ce generează proiecții digitale holografice care, la rândul lor, creează o realitate străină nouă. Însă, cu siguranță că noi suntem cei responsabili pentru acceptul pe care l-am dat Conștiinței: acela de a se „lipi” de Cod (cuvinte), prin îmbrățișarea „cunoașterii” acestuia.
Cei din Societățile Secrete nu au făcut altceva decât să se asigure că acest Cod al Înrobirii a fost răspândit cât se poate de mult. Obiectivul lor a fost acela de a elimina acei oameni care trăiesc în afara zonei lui de răspândire, și limbile lor natale. S-a pus în aplicare pentru toate societățile și limbile antice, în care adevărul despre natura noastră eternă era cunoscut…și încă se aplică.
Acum, acest obiectiv este în curs de desfășurare în Orientul Mijlociu.
Limba engleză
Limba engleză este impusă în toată lumea…este predată, într-un ritm rapid, copiilor de pretutindeni. Guvernele și Organizațiile Guvernamentale din toate acele țări în care nu se vorbește limba engleză alocă numeroase fonduri pentru predarea acesteia, încă de la cel mai jos nivel de educație.
Învățarea limbii engleze reprezintă o necesitate imperativă deoarece crește oportunitatea de angajare de câteva ori. Datorită globalizării pieței muncii, tot mai mulți copii sunt obligați să învețe această limbă periculoasă.
Anticii
Cu siguranță că limba engleză modernă conține de câteva sute de ori mai multe expresii, față de limbile antice vorbite cu mii de ani în urmă. Singurele cunoștințe științifice ale vechilor limbi erau legate de legile naturii și reconectarea cu strămoșii, în momentele de transă conferite de ceremonii și ritualuri.
Transmiterea informațiilor prin viu grai a fost unul dintre cele mai importante scopuri ale limbajului înaintașilor noștri. Transmiterea informațiilor prin viu grai s-a făcut doar pentru a povesti copiilor adevărul despre trecut, cu scopul de a le constitui fundația drumului în viață.
Nu este o surpriză că viața înaintașilor noștri a fost una foarte simplă și plină de satisfacții, iar hiper-dimensionalitatea lor a fost dincolo de ceea ce credem noi…ca urmare, ei erau centrați pe inimă, în loc să fie centrați pe minte.
Considerații despre Limitări
Iluziile „bine (bun)/rău” (religie) și „corect/greșit” (lege) reprezintă o catastrofă a timpurilor moderne. Aceste două Iluzii formează multe expresii și alocuțiuni ce sunt apoi preluate de afurisita limbă engleză și de multe alte limbi moderne, modelându-ne existența.
Cuvintele din limba ta natală dau sens vieții tale. Tu ești „cuvântul care umblă”. Pune-ți următoarea întrebare: „Despre ce am fi discutat dacă nu ar fi existat reguli și legi, guverne și religii? Ce am fi dezbătut?”
Se pare că cea mai mare parte a negativismului de pe Pământ, ce cauzează o proiecție nedorită a acestei realități, se datorează, în principal, celor ce acordă o mare atenție dualității create de regulile și legile ce provin din cuvântul scris.
Atunci când crezi în „Cuvântul lui Dumnezeu” tu proiectezi lumea acestuia…astfel, vei deveni unul dintre subiecții lumii unui ticălos. Atunci când vei realiza că nu există vreun „Cuvânt al lui Dumnezeu„, ci numai „Cuvântul Omului”, te poți întreba: „De ce oare trăiesc într-o astfel de lume, auto-creată?!”
Răspunsul este simplu: ți-ai re-structurat cele cinci simțuri în/prin cunoștințe/cuvinte…ai supus materia și, astfel, ai re-scris propria-ți realitate și propriul tău paradis.
Deprogramarea
Singura cale de ieșire din acest Cod al Matricei este aceea de a deprograma toate acele cuvinte integrate de/în conștiința ta ca fiind „greșeli„. Ei bine, aceste „greșeli” reprezintă modul prin care Puterea ce Corupe controlează subconștientul tău. Trebuie să re-dobândești controlul asupra cuvintelor care determină acele stări de control (extern) a subconștientului, apoi să rupi conexiunile care înseamnă „credința” în ele conștientizând totodată „magia/vraja” lor, și să revii la Legea celui de-al 5-lea element.
Asta înseamnă Puterea Sufletului asupra Matricei!
Toate acestea le facem (le-am făcut) inconștient…dar dacă de acum înainte vom fi conștienți, această stare va genera re-conectarea și re-ordonarea limbajului, cu cele cinci elemente fizice ce dau naștere materiei. Astfel, Sufletul va putea rupe lanțurile Matricei și vom fi capabili să ne manifestăm propria realitate.
Sursa articolului

7 comentarii

    • Exact!
      Conform poeziei pe care o recită toți preoții Sistemului și, asemenea lor, „ne învață” și „sfinții părinți”, „Nu există om fără de păcat”. Ce minciună ordinară! Această afirmație, repetată de mii și mii de ori, pe diverse căi și cu diferite ocazii, nu reprezintă altceva decât programarea subconștientului uman în sensul acceptării necondiționate a statutului său de „umil sclav” al Dumnezeului religios.
      Desigur, cei mai mulți „programatori” habar n-au că manipulează psihicul uman transformând omul religios, habotnic, într-un sclav supus Zeului lor…ei respectă cu sfințenie învățăturile cu care Sistemul din care fac parte i-a îndoctrinat fiind, la rândul lor, niște sclavi-papagal ce tot repetă o idioțenie.

      Apreciat de 1 persoană

  1. Citii pe undeva că limba latină ar fi cea care subjuga prin rostirea a anumitor cuvinte, asimilate de biserica pentru manipularea maselor, a persoanei… .

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.