„Îngerii Căzuți” și închisoarea lor, Antarctica

Dr Michael Salla – 4 aprilie 2017
Pe 14 martie Israeli News Live a postat un film provocator intitulat „Îngerii căzuți sunt închiși în Antarctica și sunt încă în viață“. Comentatorul, Steven Ben-Nun, a analizat o scriere apocrifă, Cartea lui Enoch, în care se prezintă experiențele lui Enoch, un personaj biblic pre-deluvian ce a fost dus în ceruri pentru a asista la un conflict major, căruia i s-a atribuit un rol-cheie: Enoch a devenit principalul intermediar între cele două părți aflate în conflict: “Îngerii Căzuți“ și”Îngerii Dreptății“, aceștia din urmă deservind o atotputernică zeitate cunoscută sub numele de “Domnul“.
Conflictul s-a manifestat ca urmare a unor disensiuni ce au apărut între cele două părți. Una dintre aceste neînțelegeri s-a datorat și faptului că Îngerii Căzuți s-au încrucișat cu oamenii și/sau au efectuat experimente genetice pe aceștia, oferind apoi civilizației umane, încă nedezvoltată, cunoștințe și tehnologii ce nu le erau permise.
Cartea lui Enoch începe cu descrierea sosirii pe Pământ a Două sute de Îngeri Căzuți, în zona Muntelui Hermon, zona în care sunt situate astăzi Liban și Siria.
mount-hermon
Muntele Hermon
După sosire, Îngerii Căzuți au început încrucișarea fizică și/sau modificarea genetică a locuitorilor acelui areal:
6.1 Și s-a întâmplat, după ce fiii oamenilor au crescut, că în acele zile s-au născut pentru a le fi dăruite lor fiice frumoase și sănătoase.
6.2 Și Îngerii, fiii Cerului, le-au văzut și le-au dorit. Și și-au zis, unul către altul: „Veniți să ne alegem neveste dintre fiii oamenilor, și ele să dea naștere, pentru noi, la copii“…
6.6 Și au fost, în total, două sute…și au coborât în Ardis, care este situat pe vârful Muntelui Hermon. Și ei au numit acest munte Hermon, deoarece acolo s-au jurat și s-au legat cu legământ.
Conform analizei făcută de Ben-Nun, Îngerii Căzuți și-au stabilit un avanpost pe Muntele Hermon…apoi, după ce au pierdut lupta cerească cu Îngerii Dreptății au fost izolați în Antarctica.
Ben-Nun citează pasaje din Cartea lui Enoch, texte ce sugerează că, într-adevăr, Antarctica este locul în care Enoch a fost luat pentru a asista la evenimente celeste:
18.5 Și am văzut vânturile de pe Pământ, care susțin norii, și am văzut și căile Îngerilor. Am privit până la capătul Pământului; întinderea Cerului de deasupra. (Firmamentul – n. tr.)
18.6 Și am fost dus spre sud, și era lumină zi și noapte, acolo unde erau șapte munți de pietre prețioase, trei spre est și trei spre sud.
18.7 Și cei spre est erau din piatră colorată, iar unul era din perle, iar unul din piatră vindecătoare; iar cei spre sud, din piatră roșie.
18.8 Și cel din mijloc atingea Cerul, asemeni tronului Domnului, din stibiu…și partea de sus a tronului era din safir.
Ceea ce este interesant în pasajul de mai sus este faptul că Enoch se referă la o zonă în care „era lumină zi și noapte“. Ben-Nun consideră că acest lucru se potrivește cu descrierea Antarcticii, în timpul sezonului de vară din emisfera sudică, atunci când este zi non-stop.
Conform lui Ben-Nun, în ceea ce privește cei șapte munți pe care-i descrie Enoch, se pare că este vorba despre zona Sentinel Range și Muntele Vinson, din Antarctica. Muntele Vinson, cu vârfurile sale acoperite de zăpadă încă din cele mai vechi timpuri, este cel mai înalt munte din Antarctica fiind situat către mijlocul zonei Sentinel Range.
În ceea ce privește orientarea către sud-est a celor șase munți descriși în Cartea lui Enoch și situați în imediata vecinătate a Muntelui Vinson, Ben-Nun speculează că aceasta a fost poziționarea lor înainte de inundațiile catastrofale care au coincis cu o deplasare a axei polilor magnetici ai Pământului.
Mt-Vinson
Muntele Vinson – Antarctica
Această teorie corespunde cu cercetările efectuate de Sir Charles Hapgood, care afirmă că inversarea polilor magnetici reprezintă un fenomen ce a avut loc în mod regulat în istoria Pământului. În cartea sa, Earth’s Shifting Crust (1958), Hapgood presupune că ultima schimbare a polilor magnetici tereștri a avut loc în perioada de sfârșit a ultimei Ere Glaciare, acum aproximativ 13.000 de ani.
Teoria lui Ben-Nun este interesantă dar nu foarte concludentă, așa după el însuși a afirmat. După cum se poate vedea pe harta care prezintă zona Sentinel Range, zonă în care se află și Muntele Vinson, acolo există mai mult de șapte munți.
Ben-Nun continuă despre ceea ce prezintă Cartea lui Enoh referitor la închiderea Îngerilor Căzuți, transferați de pe Muntele Hermon tocmai în Antarctica (Muntele Vinson – Sentinel Range):
18.14 Și ca un duh care mă îndruma, Îngerul a spus: „Acesta este locul de la capătul Cerului și al Pământului; aceasta este închisoarea pentru Stelele din Cer și Locuitorii din Cer.
18.15 Și stelele care erau deasupra focului, acestea sunt cele care au încălcat porunca Domnului încă de când au început să strălucească, deoarece nu le sosise vremea.
18.16 Și El s-a supărat pe ele, și le-a legat până atunci când păcatul lor se va consuma, în Anul Misterului.
Teoria lui Ben-Nun referitoare la Îngerii Căzuți, ce ar fi încă în viață, în închisoarea din Antarctica, reprezintă o informație interesantă și, totodată, o posibilă realitate actuală. Cartea lui Enoch vorbește de un viitor An al Misterului, atunci când Îngerii Căzuți vor fi eliberați. Este acesta un eveniment la care vom asista în curând?
Pentru un posibil răspuns putem începe făcând o analiză între teoria lui Ben-Nun (ce face trimitere către scrierile din Cartea lui Enoch) și recentele dezvăluiri făcute de Corey Goode în ceea ce privește Programul Spațial Secret și, parte a acestui Program, activitatea umană din Antarctica.
Precum personajul biblic pre-deluvian Enoch, și Goode spune că a fost martor la desfășurarea anumitor evenimente celeste, alături de un grup ființe extraterestre foarte evoluate, recent sosite aici, grup numit Alianța Ființelor-Sferă. Ca și lui Enoch, și lui Goode i s-a cerut să acționeze ca intermediar între ambele părți, într-un conflict „ceresc” sau un conflict la nivelul Sistemului Solar.
Goode a spus că misiunea sa a început în martie 2015, atunci când a acceptat rolul de delegat al Alianței Ființelor-Sferă în negocierile ce vor urma între diferitele facțiuni și grupuri deja existente…atât pe Pământ, cât și în cadrul unor civilizații din afara lumii noastre.
Goode a spus că a fost dus de două ori în Antarctica pentru a asista la evenimente. În ultima vizită a sa, în ianuarie 2017, el a putut vedea rămășițele unei înfloritoare civilizații Pre-Adamite ce a existat pe Pământ până când un eveniment catastrofic global a avut loc, eveniment ce pare să corespundă cu Marele Potop care a distrus orașe și terenuri situate în vecinătatea coastelor maritime din toată lumea, în urmă cu cca. 12-13.000 de ani.
Pre-Adamiții au supraviețuit, într-un stadiu de conservare fizică, închizându-se în module criogenice de menținere a vieții existente pe cea mai mare Navă-Mamă (3 mile lungime) a acestora, care, acum aproximativ 60.000 de ani, a aterizat forțat pe Pământ ca urmare a unui conflict cu o facțiune a unui Grup ET dominant ce exista pe Lună. Pre-Adamiții au înființat principala lor Bază de Operațiuni în Antarctica, ulterior construind și câteva avanposturi în Asia, Europa și America. Curând după, s-a iscat un conflict între Pre-Adamiți și Grupuri ET umanoide ce dezvoltau de aproape 500.000 de ani un număr de 22 de Programe de Inginerie genetică asupra omenirii de la suprafață. (sursa)
Ceea ce istorisește Goode se aseamănă cu analiza făcută de Ben-Nun, pe marginea textelor din Cartea lui Enoch. Pre-Adamiții lui Goode par să fie aceeași Îngeri Căzuți pe care-i prezintă și textele ce descriu activitatea acestora: încrucișarea și/sau experimentele lor genetice cu/pe populația umană locală.
În ceea ce privește aterizarea pe Muntele Hermon a celor Două sute de Îngeri Căzuți, acest aspect concordă cu afirmațiile lui Goode. Pre-Adamiții au înființat colonii terestre în care au făcut experimente genetice pe populația umană locală, instalând apoi hibrizi umani în poziții de conducere.
În ceea ce-i privește pe acei Îngerii ai Dreptății, se pare că aceștia făceau parte din grupările ET care efectuau cele 22 de experimente genetice pe termen lung, grupări cu care Pre-Adamiții au intrat în conflict.
În măsura în care Alianța Ființelor-Sferă s-a implicat în negocieri constructive între diferitele Programe Spațiale și facțiuni ET, Îngerii Căzuți și Îngerii Dreptății, priviți dintr-o perspectivă a timpurilor moderne, par să joace un rol similar cu cel al acelui “Zeu (Domn) atotcunoscător” menționat în Cartea lui Enoch.
Opinia lui Ben-Nun conform căreia Îngerii Căzuți au fost închiși în Antarctica (fiind încă în viață) corespunde cu afirmația lui Goode. Pre-Adamiții sunt în stare de conservare fizică, în acele module criogenice din Nava-Mamă ce este îngropată la o adâncime considerabilă, sub banchiza de gheață a Antarcticii.
Și nu în cele din urmă, Goode a dezvăluit și faptul că în urma săpăturilor efectuate în Antarctica, parte a unui Program în curs de desfășurare, au fost găsite și modulele criogenice în care sunt conservate corpuri de Pre-Adamiți. Descendenții hibrizilor Pre-Adamiți, printre care sunt și Familii ce aparțin liniilor genealogice ale Elitei ce a condus omenirea de mii de ani, doresc să aibă acces la aceste module pentru a reuși să-și (re)trezească strămoșii.
Scopul pare a fi acela ca Pre-Adamiții să (re)devină o forță ce va domina Terra, permițând astfel foștilor hibrizi să iasă din ascunzătoare și să preia controlul asupra umanității. Aceste acțiuni ale Elitei par să sugereze faptul că Anul Misterului, timpul în care „Îngerii Căzuți vor fi eliberați” (așa după cum se afirmă în Cartea lui Enoch), pare a fi (destul de) aproape.
Toate acestea ne pot conduce către o întrebare interesantă: este cumva Goode un “Enoch modern”, fiindu-i atribuit același rol-cheie în procesul medierii între diferite facțiuni umane, dar și extratereste, ca delegat al Alianței Ființelor-Sferă, rol ce pare să fie identic cu cel jucat de acea zeitate atotștiutoare descrisă în Cartea lui Enoch?! Dacă răspunsul este afirmativ, acest lucru ar sugera că însuși Enoch, acum 13.000 de ani, a fost un reprezentant non-uman al Alianței Ființelor-Sferă, sau al unui Grup similar.
În cazul în care Pre-Adamiții/Îngerii Căzuți vor fi treziți și/sau eliberați, atunci, cu siguranță că va fi imperios necesară încheierea unui acord cu aceștia și cu strămoșii noștri hibrizi în ceea ce privește rolul pe care-l vor avea, dat fiind faptul că omenirea începe să conștientizeze care este adevărul trecutului ei îndepărtat…un adevăr istoric ce a fost manipulat de câteva grupări ET și de Familiile ce aparțin liniilor genealogice ale Elitei.
Sursa articolului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.