Reîncarnarea înseamnă sclavie

de Greg Calise
V-ați întrebat vreodată de ce ne reîncarnăm și care ar fi adevăratul scop al fenomenului reîncarnării umane? De ce avem o viață atât de scurtă, în care, în cea mai mare parte a acesteia, singurele căi ale evoluției spirituale “înseamnă” învățători și religii foarte dubioase?! V-ați întrebat de ce oare aceste religii sunt construite pe baza unor structuri ierarhice? V-ați întrebat vreodată de ce există atât de mult rău în lume și de ce oamenii răi devin lideri?! Și, referitor la reîncarnare, marea întrebare: de ce nu ne amintim viețile anterioare?! Cum putem rezolva problemele din trecutul nostru, dacă nici măcar nu ni-l amintim?!
Trecem prin viețile actuale, cu trecutul care ne bântuie dar pe care nu-l putem vedea. Ducem cu noi vechile obiceiuri și trăsăturile de sine de dinainte, dar nu avem nici cea mai vagă idee de unde provin. Cei mai mulți dintre noi nu avem nici cea mai vagă idee despre cum anume trecutul ne afectează prezentul. Acestea fiind spuse, cum putem rezolva problemele noastre din trecut, mai ales că ele ne afectează (chiar) și în această viață?!
Ce preot, învățător spiritual, canalizator, sau yoghin au răspuns în mod satisfăcător la întrebarea de ce nu ne amintim viețile anterioare?! Răspunsul ne poate lăsa mască!
Textele Vedice și Puranele descriu faptul că, în timpurile vechii Epoci de Aur umanitatea trăia o viața lungă. Oamenii de atunci își petreceau viața în meditație profundă, și trăiau în echilibru și armonie cu Mama-Natură. Apoi, s-a întâmplat ceva. În legendele, miturile și textele antice este descrisă Căderea Omului.
„La origine, omul este perfect…o ființă divină care a degenerat în ceea ce suntem acum.” – R.A. Schwaller de Lubicz (Miracolul Egiptean)
„Omul primordial a fost  adevăratul și reprezentativul model uman…apoi, tot progresul umanității (deși aparent a dus spre mai bine) a reprezentat o cădere neîncetată. Toți cei de după omul primordial au onorat și s-au închinat primilor părinți, privindu-i și considerându-i ca fiind Zei ai Luminii, Cunoașterii și Măreției.” – Joseph A. Seiss (Evanghelia Stelelor)
„Apoi, ea a profețit apropierea sfârșitului Epocii Divine și începutul uneia noi, în care florile nu vor mai crește vara, vacile vor da mai puțin lapte, femeile vor fi nerușinate și bărbații își vor pierde vigoarea, copacii nu vor mai avea fructe și nici mările pește, oamenii bătrâni vor judeca greșit și legiuitorii vor face legi nedrepte, războinicii se vor vinde unii pe alții, oamenii vor fura unul de la celălalt…atunci, nu va mai exista virtute pe lume.” – (Profețiile lui Badb, Zeița Irlandeză a Războiului)
Așadar, ce a determinat această Cădere? Știm că, la un moment dat, au venit niște Zei din cer învățându-i pe oameni agricultura și creșterea animalelor (de fapt, înrobirea acestora). Odată cu această cunoaștere a început construcția de orașe, au apărut regii și sistemele ierarhice de control, armatele, războiul, sclavia, închinarea și jertfele aduse acelor “Dumnezei“. Toate aceasta au însemnat Căderea Omului. Omenirea a căzut din starea de a fi în echilibru și armonie cu Mama-Natură…astfel, ea a început să-și piardă virtutea.
Cine au fost acești Zei care au venit și au oferit omenirii această cunoaștere și de unde anume au venit? Ei nu sunt de pe Pământ…au venit să înrobească omenirea…au cerut să fie adorați…au venit să ceară sacrificii de carne și sânge, inclusiv sacrificii umane. Astfel, așa după cum putem citi în Vechiul Testament, Iehova va distruge întregi seminții umane…sau „poporul ales” le va distruge, în numele său. Gnosticii i-au numit pe acești Zei Archoni. Don Juan i-a numit Prădători.

gods-33

De mii de ani umanitatea este sursă de hrană pentru acești Zei. Ei ne consideră o turmă a lor, la fel cum noi privim animalele dintr-o fermă…precum în Cer, așa și pe Pământ. Se hranesc cu emoțiile (energiile) noastre negative, prin închinarea/slava noastră către Ei. Le place suferința și, mai ales, le place sângele…așadar, este creată violența, prin conflicte și războaie între oameni. De reținut că majoritatea războaielor au fost cele inter-religioase.
De asemenea, Ei ne controlează prin religii și ideologii, guverne și societăți secrete, prin propaganda făcută de mass-media, etc. Un alt mod de a ne controla este reîncarnarea. Reîncarnarea este o formă de sclavie. După Cădere, durata vieții omului a fost scurtată drastic. Înainte de epoca modernă oamenii aveau o durată medie de viață cuprinsă între 25 și 40 de ani, timp insuficient pentru a afla ce înseamnă viața, mai ales dacă toate învățăturile au fost oferite de religiile zeilor. Oamenii trudeau toată viața, zi de zi, pentru familiile lor, apoi mureau.
Apoi, vine întrebarea de ce nu ne amintim viețile noastre trecute. Ne naștem în ignoranță, iar singurele cunoștințe disponibile sunt cele care ne-au fost oferite de acești zei: religiile și ideologiile. După câteva zeci de ani vom muri tot în ignoranță, ca apoi să revenim, iar și iar, aici, pe Pământ. Acest lucru ține turma obedientă. Fără vreo amintire a vieților trecute suntem prinși în același cerc închis al ignoranței, neputând avea acces la instrumentele care să ne ofere posibilitatea de a fi liberi cu adevărat. Ocazional, câteva mari Suflete au fost în măsură să se elibereze, însă preoții au preluat controlul asupra învățăturilor lor denaturându-le și disimulându-le în dogmele lor religioase.
Trăim într-o Matrice în care o Construcție Artificială a Luminii a acoperit Lumea reală. Ca și în filmul The Matrix, suntem pur și simplu bateriile care asigură energia cu care se hrănesc zeii. Asta este realitatea noastră: ne naștem și murim într-o Matrice, ca hrană pentru niște entități hrăpărețe. Desigur, aceste entități au slujitorii lor aici, pe Pământ, slujitori ce au rolul de a păstra turma obedientă, aliniată.
Așadar, se naște următoarea întrebare: ce se întâmplă atunci când murim? După moartea fizică vom intra în Matricea Cosmică…o altă Construcție a Luminii False, pe care o numim Cer. Sufletele noastre sunt prinse în această închisoare a zeilor. După ceva timp petrecut în Cerurile False ne re-întoarcem urmând același ciclu. Aceasta se numește Roata Samsara, ciclul nașterii și al morții.

samsara

Singura posibilitate de a evada din această închisoare este cea de a ne trezi…a ști cine suntem noi, cu adevărat. Trebuie să ne delimităm de toți acești falși zei, îngeri, guru, etc, să eliminăm toate aceste false credințe…să oprim hrănirea acestor falși zei cu emoțiile și gândurile noastre negative, închinându-ne lor, vărsând sângele nostru. Cu alte cuvinte, să ieșim din acest Joc ce ne-a fost impus.

Godcloud

„Pentru a percepe Universul așa cum este trebuie să pășiți dincolo de Rețea. Nu este greu să faceți acest lucru…Rețeaua este plină de găuri. Priviți Rețeaua și multele sale contradicții…ele sunt la tot pasul. Vreți pace, dragoste și fericire, însă lucrați din greu pentru a crea durere, ură și război. Vreți longevitate, însă mâncați prea mult. Vreți prietenie, dar exploatați pe alții. Fiți conștienți de toate aceste contradicții și eliminați-le…veți vedea că ele vor dispărea.” – Nisargadatta Maharaj
Priviți Matricea așa cum este ea: pare a fi foarte puternică, pare că nu există cale de scăpare, însă este plină de găuri. Dacă aveți o minte deschisă, discernământ și ochi pentru a vedea, tot acest joc este nimic mai mult decât doar un castel de nisip. Întrebarea este următoarea: vă veți trezi, sau veți rămâne pe mai departe târâți în această Plasă Țesută continuând Jocul Roții Samsara, cel al nașterii și morții?!

Imaginați-vă cât de norocoși sunteți să aveți cheile ce vă permit deschiderea ușii acestei Închisori. Puteți vedea câtă confuzie pot produce toate religiile, filozofiile New Age și falșii învățători, cu ale lor false învățături. Există însă câțiva mari maeștri ce sunt dincolo de toate aceste confuzii. Luați tot ce se poate de la ei, bazându-vă pe înțelepciunea Sinelui vostru.
Eliberați-vă din această Închisoare!
Sursa articolului

57 de comentarii

  1. NAMASTE !Extraordinar articol. Este de fapt rădăcina ÎNTREBĂRILOR despre trecutul prezentul şi viitorul OMULUI CA FIINŢĂ CREATĂ DE TATĂL ÎN SCOPUL DESĂVÎRŞIRII SALE ŞI CUNOAŞTERII LUMINII ŞI IUBIRII SALE. În eoni ,sensul a fost denaturat ,omul devenind SCLAVUL ETERNELOR INTERESE A ceea ce gnosticii numesc ARCHONI-STĂPÎNII DE SCLAVI.Cînd COBRA aminteşte de „CĂDEREA CORTINEI” la această formă de sclavie face referire,cea mai grea de-a lungul mileniilor ,cu care FALŞII -STĂPÎNII au obişnuit omenirea ,schimbînd scara de valori în obedienţă,FRICĂ,AUTOMULŢUMIRE,FALSĂ VALOARE,DISCREDITAREA SEMENILOR ŞI ETERNA LUPTĂ PENTRU PUTERE PRIN ANIHILAREA SEMENILOR ,TOŢII ÎN ACEEAŞI MĂSURĂ IUBIŢI DEOPOTRIVĂ DE DUMNEZEU. Inocularea conceptului luat ca lege universală că pentru a fi fericit trebuie să suferi ,este iar o MANIPULARE ABILĂ,o insuflare a FALSULUI CREZ CĂ PENTRU A AJUNGE LA „POMUL LĂUDAT” nu o putem face decît prin suferinţă-iar ca justificare ne mai inoculează bunul argument,care spune : „CUM SĂ APRECIEZI IUBIREA ŞI LUMINA dacă nu ai cunoscut şi îndurat lipsurile,foamea şi întunericul ?” De ce stăpînii vieţii oamenilor trăitori aici pe pămînt nu vin să treacă şi ei prin aceleaşi suplicii,dacă aceasta este unica modalitate de a ajunge la CUNOAŞTERE ? Ar trebui scrise milioane de volume a injusteţii la care a fost supusă rasa umană de-a lungul erelor. Ca şi acum ,perioadă în care lupta pentru „CĂDEREA PÎNZEI FUMURII” E MAI ÎNDÎRJIT CA NICIODATĂ şi cînd COBRA NE COMUNICĂ ,CĂ E NEVOIE DE MEDITAŢIA NOASTRĂ COMUNĂ ÎNTRO ANUMITĂ ZI ŞI ORĂ ,O FACE TOCMAI PENTRU A AMPLIFICA ENERGIILE CARE VIN ÎN AJUTORUL CELOR DE DINCOLO DE VAL ,VENIŢI ÎN SENS BENEFIC . MULŢUMEC CRISTIAN pentru traducere.

    Apreciat de 2 persoane

    • Mulțumesc și eu, George!
      Ce bine ar fi ca tot mai mulți și mai mulți să realizeze asta, cât mai repede! 🙂
      Apropos: citeam că un celebru *remote-viewer*, Lyn Buchanan, alături de alți câțiva oameni antrenați, au accesat anul 2050. Au văzut un Pământ pe care trăia o societate umană agrariană, împuținată ca număr, formată în majoritate din indivizi ET și hibrizi-umani…o linie temporală foarte probabilă dacă actuala cale pe care ne îndreptăm (respectiv transformarea omului într-un Cyborg – transumanismul – și terraformarea Pământulu cu tehnologia HAARP, CERN, dârele chimice împrăștiate zilnic pe tot globul și alte asemenea practici) nu va fi *abandonată*. Din nefericire, ăsta este Planul la care lucrează Elitele și care, iată, este dus la bun sfârșit pe una dintre realitățile paralele…sper că ceea ce au văzut acești vizionari să nu reprezinte realitatea principală a viitorului umanității! 🙂
      *…The day before last week’s workshop, I was catching up on my podcasts and happened to hear an interview on Coast to Coast AM with the famous remote viewer Lyn Buchanan. He had mentioned that he, along with several other remote viewers, had remote viewed the year 2050. They found that society on the planet at that time was mostly agrarian and that the population had been greatly reduced. Here’s the kicker. They found that the earth had been populated by mostly ET/human hybrids. *

      Apreciat de 1 persoană

    • F.bun articolul. Mai dezvolta și pe experimentarea personala. Scrii bine doar că e pt cei care au ceva cunoaștere. Câteva exemplificări ar aduce un plus revelator și pt cei care abia deschid ochii. Mulțumesc.

      Apreciază

    • DA, am urmarit si expunerile prof. Corado Malaga, este cam acelasi lucru ca in articolul de mai sus , dar mult mai infricosantor. Insa tot nu gasesc raspuns la intrebarea : Dumnezeu unde este , de ce permite asa ceva ??? Noi sintem creatia lui , dar acesti zei malefici , ce sint , cine i-a creat si le-a dat puterea de a subjuga omenirea ????

      Apreciat de 1 persoană

      • Dumnezeu esti TU. Deci intrebarea e foarte buna, doar ca trebuie sa te uiti in olginda cand intrebi. Chiar, de ce permiti sa fii reancarnata de alieni, cand poti foarte simplu sa le spui : „nu ” ( iar liberul arbitru sunt fortati sa il respecte pana si zeii ) ?

        Apreciat de 3 persoane

        • Depinde la care ” d-zeu ” faci referire . Daca la cel biblic , e de rau . Pentru ca chiar el iti pune cizma pa grumaz . Celalat , adeca , Marele Creator ……. le permite lor , ca si tie dealtfel sa faca ( sa faci ) ceea ce vor . Pentru ca si tu si ei si si Marele Creator ………. Au Liberul Arbitru ( cum bine spune si capra de mai sus ) . Tocmai in asta sta ” frumusetea ” daca pot spune asa , si anume ca chiar si Creatorul Universului respecta fata de el si de ceilalti legea liberului arbitru . Daca am intelege cu adevarat ce inseamna aceasta , am fi si am gandi altfel .

          Apreciat de 3 persoane

          • Dumnezeii din biblie ( ca sunt mai multi ), sunt niste impostori si sunt doar banali alieni care se dau in fata omului drept Dumnezeu ( Constiinta ). In realitate sunt doar niste alieni si atat.

            Apreciat de 2 persoane

        • Isus are toata puterea in Cer si pe pamant nu te mai amagi singur amagind si pe altii… Chiar de ai avea intreaga cunoastere tot rob ramai cu destinatia finala iadul (lagarul lui Dracu). Doar si numai pocainta prin credinta in Isus Hristos poti fi salvat din „matrix-ul” Diavolului. Viata vesnica este un Dar, Isus Hristos… si cum un dar nu poti sa-l dai cu forta ramane strict personal o problema sau nu, a fiecaruia in parte. Isus a zis „Daca inseteaza cineva sa vina la Mine si sa bea”. Asadeci, cheama-L daca ai sete… daca crezi ca nu ai nevoie de El inseamna ca esti plin de eul tau negand pe Dumnezeu care l-a dat ca jertfa de ispasire pe Singurul Sau Fiu spre iertarea pacatelor spalare si eliberare a tutror acelora ce cred marturisind aceasta prin fapta si cuvant. Pune-L la in cercare… Cheama-L caci nu se supara ba dimpotriva !!!

          Apreciază

          • Constantin, dacă acel Dumnezeu biblic, cel în care crezi cu atâta evlavie, are DOAR un singur fiu, atunci tu cine/ce ești? Noi, toți ceilalți, cine/ce suntem?!
            Chiar nu puteți gândi cu propriul vostru creier?! Chiar trebuie să aveți creiere atât de minuscule (și spălate) încât să credeți toate minciunile și păcălelile care vă/ne sunt servite de dogma religioasă?!

            Apreciat de 5 persoane

          • Adevarat este bine ca desfacem firul in patru dorinta fiind cunoasterea si eliberarea .Cu mult respect va scriu totul ptr a afla adevarul nu este altul decit PRACTICA lui ISUS .Deci faceti si respectati intoc.ai invataturile lasate drept calauza de drum . Adevarul sta in pildele si faptele facute de EL .VOI PUTETI FACE CIT MINE S AU CHIAR MAI MULT DECIT MINE . Frati mei trebuie sa te autodemonizezi singur atunci incepi sa intelegi CALEA . Apa este elixirul vietii ,tot cu ea scoti tot ce nu este bun in corp .Reteta este la indemina tuturor cine are urechi si ochii sa auda si sa vada . ISUS a venit sa ne spuna cum sa ajungem acasa si a facut totul practic sa inteleaga numai unii ,si fiecare dupa puterea lui si la tinpul lui , Nu avem nevoie de hrana grosiera suntem cu o forta teribila construiti ptr a rezista .Totul este sa accepti si sati doresti apoi vei fi ajutat de EL .Poti pleca de aici printr o gaura asa cum spune unul din colegi dar nu vei sti unde vei ajunge . Dar cu ISUS alaturi ajungi acasa de unde ai fost decazut . Vedeti prima data afost cuvintul si cuvintul avea putere si forta si si acum este la fel . Cuvintul ISUS INSEAMNA 1 SUS SI INVESRS INSEAMNA SUS1 .Invatati sa cititi din ambele sensuri si sa decodificati CALEA ADEVARUL SI VIATA . VA IUBESC

            Apreciat de 1 persoană

          • TU, Chiar crezi ca Iisus a devenit Christos lucrand ca tamplar in atelier, impreuna cu Iosif ? Atunci asa ar trebui sa faca toti cei consacrati lui Christos si cei consacrati Bisericii ! Adica, toti preotii, monahii si monahiile !

            Apreciază

  2. „Şi precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata”
    (Evrei 9:27)
    * Reîncarnarea este o minciună, căci murim o singură dată, apoi e judecata particulară.
    Iar apoi, nu urmează decât învierea pentru pentru Judecata Universala, unde şi trupul, dimpreună cu sufletul, va fi răsplătit sau pedepsit.

    Apreciază

    • Si atunci cum se face ca „Ioan este Ilie care trebuia sa vina”.Tot asa cineva spunea:acum cunosc in parte si judec in parte dar va venii vremea cand voi cunoaste intregul…”Asa ca nu ramane la „in parte”

      Apreciază

    • Acum la sfarsitul vremurilor Diavolul isi da maximul… chiar folosindu-se de adevar mai mult ca niciodata totusi cu schimbari de macaz acolo unde stie el avand hac chiar si pentru unii care se dau a fi culti intelepti cu capul mare. Diavolul e Vulpe batrana te cunoaste asa cum nici tu te-ai putea cunoaste. Dragul meu daca nu-L ai pe Isus esti pierdut si pierzator. Asa este, omului ii este dat o data sa moara dupa care vine judecata. Cat priveste unele persoane personalitati ce par a fi clonate reincarnate sau calatori in timp… Dumnezeu stie.

      Apreciază

  3. nu exista o reincarnare asa cum este perceput sensul. se pare ca exista o suita de vieti concomitente si asta dintr-un singur motiv: pentru constiinta care anima corpul nu exista timp si totul se petrece intr-un singur moment. asta e si in acord cu fizica lui David Bohm a universului non-local. cu alte cuvinte mai putin… cuantice, constiinta individuala, al carei scop al „reincarnarii” este experienta constientizarii, anima, in acelasi timp, mai multe corpuri percepute de gindirea analitica intr-o succesiune temporala.
    pentru cei care inca va intrebati unde e Dumnezeu si de ce nu intervine sa va rezolve problemele mai bine lucrati, intai, la constientizare personala daca ati uitat ca „Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in sac”. experienta asta este un parcurs strict personal si cine detine constiinta are in el parte din ceea ce religia numeste Dumnezeu sau Constiinta eterna, daca tot l-ati descoperit, unii, pe Malanga, care e/are mai mult decit ati vazut.
    si fiindca fu vorba de „remote viewer”, ceea ce au vazut ei a fost, probabil si in cazul ca nu a fost prozelitism, o posibilitate temporala. ori cum Constiinta/Dumnezeu nu are timp, „finalul” nu va fi deloc asa cum a fost „zarit”, ci eliberator. parcursul e inevitabil si se poate „intrevedea” si de un ins constient de sine. si asta a spus chiar si profesorul in cauza. Dumnezeu e in voi, nu in afara voastra asa cum decreteaza religiile.

    Apreciat de 3 persoane

    • Constiinta se incarneaza in om aici in Universul clonat de alieni, insa problema este ca alienii continua sa forteze sufletul sa isi alte si alte corpuri, la nesfarsit, pana cand la un moment dat se prinde ( sau il studiaza pe Malanga ) ca poate sa spuna „nu ” si sa-si vada de drum prin Univers.
      Este cat se poate de logic ca daca te poti elibera de rapirile si parazitarile alienilor spunandu-le ” nu” ( metoda Malanga ), atunci tot la fel te eliberezi si de reancarnarile la care alienii te forteaza.

      Apreciat de 2 persoane

          • este Corrado Malanga, nu „Malaga” si il cunosc de dinainte sa apara pe youtube dintr-o relatie directa cu unul din subiectii cercetarilor lui. omul este un experimentator si ceea ce reda este experienta first hand din sedinta hipnotica, dar ideal e ca le spune la modul simplu. aceleasi idei le gasiti si in ce spune Cristian – ownerul blogului sau la alti maestri spirituali, poate in forma mai greu de inteles daca n-ai un background extins. in orice caz, n-am auzit de nici o „metoda Malanga”, ba chiar el se fereste sa fie considerat vreun guru si nici nu zice de faptul ca alienii forteaza sufletul sa intre intr-un corp, dimpotriva – Constiinta alege un corp functie de experienta ce si-a impus s-o traiasca si aici intra si experienta rapirii prin care o constiinta individuala devine constienta de ea insasi mai repede. iar in momentul cind o face, toate experientele din celelalte corpuri ale „reincarnarii” se string in ultimul si ea se elibereaza mergind, dupa cum spunea un subiect in hipnoza, „in infinit”. profesorul a elaborat, totusi, un model al universului – “Evideon” – care, dupa umila parere, cam explica aproape tot si niste teste – unele de evaluare a posibilitatii de a fi rapit si unul ce lucreaza cu arhetipuri – culorile, care, departe de a fi metoda, asigura oricui il face la corect, posibilitatea de a scapa de separatia dintre minte, spirit si suflet. si asta e, de fapt, esenta problemei ce saboteaza omul: separatia de intregul initial (= Constiinta/Dumnezeu/Brahma sau cum vreti sa-i spuneti) al carei efect, in atitudinea unora, se gaseste in frica si asteptarea interventiei divine, a extraterestrilor benefici, sau a lui Superman pentru rezolvarea problemelor umanitatii sau a celor personale. si Cristian a spus pe-aici si profesorul in cauza spune ca a fi inseamna a face, deci fara a-ti decide experienta si fara a o practica, cu cit mai des – cu atit mai bine pentru constiinta ta, toate convingerile ca esti cineva sau ceva sint blowing in the wind. trebuie un caracter puternic sa te mentii pe directia ta odata ce ai intrezarit intriga. separatia produce dualitate – chestia aia prin care esti convins ca stii mai mult ca altii sau ca ala e mai prost, iar asta o vei simti atita timp cit nu te incapatinezi sa vezi totul fara etichete duale cum ti-a bagat in cap educatia sociala. prin asumarea mentalitatii nu-s’ carui guru citat intens nu se atinge „iluminatul public”.
            hai ca se supara proprietarul ca am tot vorbit pe linga subiectul articolului si pentru asta – scuze. subscriu la intentia ferma de a-ti pastra resursele spre a-ti trai experienta si asta nu inseamna imbratisarea ateismului prin renuntarea la consumul pe trairi mistice. schimbarea la nivel de constiinte individuale (cine le are) deja se petrece, pentru ca e suficient sa inteleaga cite unu’, pe rind si efectul maimutei 100, prin intermediul a ceea ce psihanaliza numeste “inconstient colectiv” (sau akasha, sau Constiinta), va inspira si pe ceilalti. e suficient sa te uiti dincolo de inversunarea cu care se mentin artificial aparentele si-ti dai seama ca ceva se schimba si se va ajunge la eliberare. totusi as intrezari o intrebare: cui foloseste sa stigmatizeze „reincarnarea” ca o sclavie? pina la urma, conceptul actioneaza ca un plasture pentru sufletul insingurat care nu cunoaste intriga din spatele realitatii asteia virtuale, deci modificabile, in convingerea ca exista o alta viata dupa moarte. si, daca e sa credem alte pareri, e chiar necesara, pina la un moment dat, in procesul „succesiunii” vietilor…

            Apreciat de 2 persoane

    • alin, ai dreptate! Totuși, spațiul și timpul specifice acestui nivel energetic capătă valențe cuantificabile, rezultând astfel o *liniaritate spațio-temporală* (diferită de nivelele superioare)…o liniaritate manifestată de către transformarea unei *ecuații energetice* specifice acestui nivel al Creației, în spațiu și timp *fizice*.
      Fiind un nivel în care frecvențele Câmpului Energetic Universal au o amplitudine mult mai redusă față de nivelele superioare, manifestarea *realității dense* se realizează *mai greu*…temporal vorbind. Datorită acestui aspect, manifestăm și fenomenul reîncarnărilor succesive pe/la nivelul fizic 3D.

      Apreciat de 1 persoană

    • Nu este suficient doar să conștientizăm…trebuie să ne exprimăm (și) intenția fermă de a alege să nu mai alocăm Energia Individuală către *Ei*, stăpânii Falsei-Matrici! 🙂
      Apoi, atunci când *vom trece dincolo* nu ne vor mai putea păcăli…asta, dacă până atunci nu va interveni schimbarea majoră în întreaga societate umană, inclusiv la nivel de Conștiință Individuală și de Grup (planetară).

      Apreciat de 2 persoane

  4. Daca nu traiesti in intuneric,cum poti sa cunosti intunericul???Suntem la elevi la Scoala Vietii,nu va mai tot lamentati!!!Invatati-va lectiile.Suntem aici pentru-ca noi ne-am dorit asta!!!

    Apreciază

    • Întunericul nici nu există! *Întunericul* este parte a Frecvenței Originare, definit ca *întuneric* de (in)capacitatea noastră de a percepe realitățile de dincolo de ceea ce percepem cu cele 5 simțuri fizice.
      La nivelul existenței Sinelui Individual (undeva *sus de tot*) ȘTIM absolut tot ceea ce se întâmplă ACUM, AICI…și DE CE se întâmplă tot ceea ce se întâmplă!
      Problema este că intrând în lumea asta, într-un corp fizic, coroborat cu faptul că intrăm (și) în *păcăleala* deja *servită* de *Zeii Creatori*, uităm că AM ALES SĂ CONTRIBUIM LA DESTRUCTURAREA MATRICEI PARALELE (cea falsă)!
      Citește, te rog frumos, articolele din secțiunea Kathara…îți pot oferi un răspuns. Depinde numai de Egoul tău dacă poate accepta explicațiile oferite acolo!

      Apreciat de 2 persoane

  5. Singurul maestru esti tu. Amintirile tale, care pot fi accesate, puterea ta, care poate fi trezita chiar si in cea mai cumplita sclavie, aspectele tale din alte planuri care te pot ajuta. Minte, inima, imaginatie, dragoste, spirit moral. Restul sunt accesorii. Daca esti pregatit sa afli ce mai rezida in tine, desigur.

    Apreciat de 3 persoane

    • Stefy … la anii tai iti pui id-ul Vampir pe fb? Vampir e putin spus…cat erai sclava la presa scriai ca o scarba, ti-o fi rusine oare pentru cuvintele urate adresate altora in presa fiindca detineai tu „adevarul sigur suta la suta”? Ti s-au intos cumva toate vorbele alea ? Daca nu mai ati imp..cand? Daca nu acum in incarnarea viitoare ca tu nu scapi de asta oricat ai citi. Iadul fie cu tine!

      Apreciază

  6. Alin, Corrado nu zice multe, insa asta nu inseamna ca noi nu putem stii. E adevarat, nu o zice pe de-a dreptul ca alienii ne forteaza la reancarnari, pentru ca asta ne-o spune istoria-religia, cu dovezi. Corrado zice doar ca alienii ne forteaza sa facem experienta pe care o vor ei, si nu cea pe care o vrem noi. Si da, daca alienii ne forteaza la reancarnare, asta nu inseamna ca la origine am venit aici in 3 D pentru ca asta a fost decizia Constiintei, sa faca exaperienta aici. Doar ca n-am mai putut pleca, pentru ca , vezi tu ….

    Metoda Malanga : de TCTDF ai auzit, daca tot l-ai cunoscut pe Corrado ? De curatarea cameiei mentale ai auzit ?

    Apropos, cand l-ai intalnit personal pe Corrado, inainte sau dupa ce a fost incocuit cu o clona ?

    Apreciat de 1 persoană

    • o problema de semantica nu schimba subiectul articolului. pentru satisfactie – profesorului i-am cunoscut munca si efectul ei asupra persoanei. desi am amintit acel test, nu l-am numit pentru ca, inevitabil, apar persoane care vor spune ca au un munte de habar despre el. cunosc testul de pe vremea cind era doar o simulare mentala. formatia personala e psihologica si l-am aprofundat, de mai multi ani, analitic si experimental, de la forma initiala pina la produsul recent, personal sau cu subiecti. pot sa spun, pertinent, ca la unii merge, la altii mai greu sau deloc, functie de canalul senzitiv de raportare la mediu si prezenta sufletului = sfera albastra. lipsa ei in „camera mentala” face inutila salubritatea de care aminteste comentariul de mai sus. cum „metoda” este, in fapt, un algoritm prin care se atinge un rezultat previzibil, testul ala (de fapt, nici macar test nu se poate numi, ci mai mult o simulare mentala arhetipala) nu iti garanteaza ca ajungi la o constiinta integrata, deci nu-l poti numi metoda si nici autorul, care la sfirsitul lui 2014 era destul de animat emotional comparativ cu abulia unei clone, n-o face. fireste, fiecare e liber sa-i spuna cum vrea.
      pentru subiectul articolului, munca profesorului in cauza este utila pentru ca avanseaza ipoteze de impact, una din ele – ca doar o cincime din populatia lumii detine un suflet care se „reancarneaza” (scuze, am o problema cu gramatica scrisa nu de mine!). o alta, in alte lucrari – ca toate fiintele umane au o parte sufleteasca in planul de sus care a refuzat sau a fost impiedicata sa coboare sa faca experienta finitului in planul nostru si nu de alieni sau falsi zei care se afla in acelasi plan vibrational, in alte stari fizice sau energetice. deci nici vorba de constringere si iarasi fiecare e liber sa creada ce vrea, nefiind important. exista un model de trasaturi comportamentale prin care se poate recunoaste un om cu suflet si asta este important pentru constienta, caci aceasta este esenta ”încarnarii” – cistigul de constienta. nu este clar pentru ceilalti, care au doar constiinta mintii si a spiritului, daca si cum isi asuma un alt vehicul corporal; eu presupun ca da si asta pentru a fi eligibil pentru un suflet, care alege corpul potrivit spre a trai o experienta. din cite am inteles, partile sufletesti stiu ca trebuie sa coboare in planul nostru, dar de ce n-o fac decit o cincime probabil ca tine de perceptia noastra eronata asupra timpului. privind asa, cred ca se elimina si conceptul de sclavie a ”reîncarnarii”.
      se mai pune problema validitatii ipotezelor. asta o face propria credinta in invataturile profesorilor, maestrilor spirituali sau guru (personal nu ader la invataturi si reguli de grup), sau propria constiinta (cine o are) daca-i pui intrebari (nu sint baliverne si Carl Jung recomanda dialogul cu sufletul ca si cu o alta persoana) si doar dupa ce devii constient de potentialul tau, rostul tau (in termenii testului evocat – a-ti integra cele trei constiinte intr-o singura sfera cu care vei deveni o singura entitate). pentru asta e nevoie de ani si neliniste interioara, iar simpla evocare, fara experimentare continua (putem sa-i spunem si meditatie, ca e la moda), a vreunui test sau vizionarea unui clip nu e suficienta. si nici atunci nu e full sigur ca nu e vreo nevoie a ta de a crede in ceva original pentru a-ti acoperi insingurarea sufletului. de fapt, toate aceste discutii au o singura intriga: separarea de intregul initial al Creatorului. recistigarea constientei asupra originii tale inseamna sfirsitul “reincarnarilor”.
      inca o data scuze pentru Cristian, m-am “dezmatat” cam mult. incerc sa ma opresc aici definitiv.

      Apreciază

  7. Întrebarea este de ce tot ce este scris în biblie se adeverește? Priviți in complex ceea ce se întâmplă acum pe pământ. ..biblia scrisa de oameni acum 2000 de ani! Deja omenirea a ajuns la semnul fiarei (cip ) repet scrisă acum 2000 de ani. Aștept răspuns. 🙂

    Apreciază

    • Pentru că Biblia prezintă, în afara istoriei *poporului ales*, părți ale Planului pe care *Ei* îl au cu umanitatea, cu ceea ce doresc *Ei* să facă cu această planetă. *Ei* sunt *Îngerii Căzuți* și/sau pleiada de *Serafimi, Arhangheli, Heruvimi, îngeri*, la care face referire Biblia.
      Așadar, lăsând la o parte informațiile super-codate, ascunse în spatele pildelor și a multitudinii de fapte/întâmplări/povestioare atribuite unor personaje inventate (nu intru în amănunte), profețiile biblice reprezintă acest Plan al Lor. La el încă se lucrează, iar aici, pe Pământ, au existat și există indivizi care pun în aplicare ceea ce el prevede. Gândește-te la un singur aspect: conform aceleiași Biblii, *o zi a lui Dumnezeu înseamnă 1000 ani pământeni* (citat aproximativ)…dacă e să facem o socoteală simplă, la nivelul *lui Dumnezeu* au trecut doar 2 zile de când a fost însăilată Biblia. Cu alte cuvinte, la acel nivel *ei* lucrează de zor la punerea în aplicare a *Planului*, știind ce au făcut și ceea ce au de făcut. De aici, și *profețiile biblice împlinite* și/sau cele ce urmează să se împlinească. Totuși, *voia/schema* lor poate fi *sărită*…mai ales, în timpurile prezente! 🙂
      Dacă luăm în considerare (și) faptul că acele entități trăiesc, să zicem, câteva zeci, sute, sau poate chiar mii de ani (ani de-ai lor, *dumnezeiești*), iată că o generație acoperă câteva zeci sau sute de milenii în timpul nostru terestru! E ceva, nu-i așa?! Și dacă ne mai gândim că un mare proiect tehnologic uman poate să se întindă pe o perioadă de câțiva ani sau câteva decenii, ce înseamnă acei ani sau decenii pentru *Ei și Planul Lor*, din perspectiva timpului lor, *timpul lui Dumnezeu*?! 🙂
      Toate cele bune!

      Apreciat de 3 persoane

      • este prima oara cind regasesc la altcineva aceleasi idei ce ma bintuie si pe mine referitor la „plan”; si mie mi se parea ca, din moment ce fiecare epoca isi are adevarurile ei ce schimba atitudinea generatiilor iar viata fiintelor umane nu depaseste un secol, „supervizorii” desfasurarii „planului” ce se intinde pe milenii si nu numai pe ultimele doua (as spune ca forma scrisa actuala a mitului religios este un alt episod consecutiv de aceeasi natura a vremurilor „uitate”), trebuie sa fie ori niste matusalemi malefici, ori de alta origine decit terestra. nu stiu de unde iti formezi convingerile, dar aici vorbim de o constiinta ridicata, posibil existenta unui suflet ce te „inspira”. daca ar fi sa aduc o critica minima, se va referi la informatia corecta ce o redai intr-o forma suficient de complicata ca sa ia timp s-o intelegi bine; explicatiile cele mai trainice si usor de inteles sint cele mai simple si de acei cu un nivel de constiinta mai redus – fiecare conteaza in schimbarea lumii. ceea ce tu spui confirm si eu si altii mai „avansati” in cercetarea aspectelor realitatii asteia virtuale.
        cred ca religia este o ruda mai inofensiva a magiei aparuta prin separare voita dintr-un aspect mai important si firesc al existentei umane de acum mult timp si aici motivez prin ceva scris in tabla opt a lui Toth, care da de inteles ca oamenii de atunci erau constienti si puteau pune la respect „niste” fiinte care se afla si acum in spatele intrigii realitatii. unele ritualuri functioneaza, o putem simti pe pielea proprie (nu in ultimul rind, au si o structura neaosa, de la strabunii nostri citire, un motiv si de mindrie). insa adevarata ei natura dogmatica este de a indeparta omul de la cunoastere. si asta se vede, desi este notoriu ca mitul religios prezinta fapte la modul simbolic si nu real, din interpretarea naiva a lui – si la ora actuala se crede ca doar a avea un card cu cip este „semnul fiarei”. o fi, dar „fiara”, (sau mai corect spus – „fiarele”, ca nu-i numai de-o rasa) e interesata de sufletul omului cu toata energia si calitatile lui, nu de banii sau semnatura lui electronica ce reprezinta o alta fateta a nevoii de control in beneficiul „planului”. simplu, vor sa aresteze sufletul celor care il au si sa-i preia energia si experienta de-a gata, fara a suferi si fara indoiala una din marile gogomanii in care poate crede cineva cu tehnologie sf si constiinta cit nuca, pentru ca, exact cum spune mitul religios, se ridica impotriva Creatorului/Constiintei/Dumnezeu, pentru cei ce prefera termenul. cu alte cuvinte, „semnul fiarei” profetit ar putea insemna sa accepti ceea ce ti se baga pe git ambalat intr-o forma falsa de confort material in timp ce tragi apa peste constiinta. aurea mediocritas!

        Apreciat de 3 persoane

        • Alin, îți mulțumesc pentru comentariu!
          Evident, suntem de aceeași parte a baricadei, în ceea ce privește convingerea amândurora vizavi de existența unui Plan ET bine pus la punct.
          Această convingere mi s-a format în timp, în urma lecturării a numeroase articole, câtorva cărți, și vizionarea unor filme documentare referitoare la acest subiect, ce prezintă, pe lângă dovezi palpabile (de genul artefactelor, de exemplu) și conexiuni cu diferitele scrieri ale vechilor civilizații, și concluzii logice, pertinente, ce nu prea lasă loc de îndoială unei minți deschise.
          Toate cele bune!

          Apreciat de 1 persoană

  8. […] Vă sugerez să citiți articolele „How To Exit The Reincarnation System” (un articol pe această temă, aici) și „How To Break Archon Programming”…asta, dacă nu doriți să rămâneți în continuare în acest Sistem de Control și într-un ciclu perpetuu al reîncarnărilor, ce include ștergerea tuturor amintirilor înainte de fiecare re-naștere, trăind viață după viață numai ca hrană pentru Archoni: energia de care aceștia au nevoie…cea pe care ei și-o doresc și și-o și însușesc (un articol referitor la reîncarnare, aici). […]

    Apreciază

  9. Decaderea care expui tu aici ,intradevar a avut loc. Dar motivele mentionate de tine nu ating esenta a ceea ce s-a intamplat, ceea ce se intampla.
    Adevarul este ca spiritele inalte/acesti oameni perfecti pe care ii mentionezi ca traiau foarte mult au evoluat evident si au plecat de pe acest pamant.
    Noile spirite venite aici fiind de joasa vibratie .De aceea suntem ce suntem . E inutil sa dai vina pe zei ,entitati etc. suntem la nivelul la care suntem si atat. E simplu! Sa ziceti mersi. Nimic nu este intamplator.

    Apreciază

  10. In afara de Corrado Malanga, pe care si eu l-am studiat cu mult interes, mai exista si hipnoterapeutul italian Calogero Grifasi care are postate pe Youtube vreo 1400 de hipnoze dintre care cateva sunt traduse si in limba romana. Mare parte din ele sunt in italiana, spaniola, apoi sunt traduse si in franceza, engleza si poloneza (cred) … aveti de unde alege. Cand mii de oameni sunt de acord sa le fie postate sedintele de hipnoza inseamna ca ceva se face bine in acest domeniu. Alienii si fiintele atasate sunt pretutindeni printre noi si in noi. Este adevarat ca suntem baterii cu care functioneaza aceste entitati si vom ramane asa atata timp cat le dam lor puterea noastra. Prin rugaciuni, prin pacturi incheiate in astral, prin cerereri de ajutor catre ingeri, arhangheli, dumnezeu… asa ne cedam puterea si apoi greu ne-o putem lua inapoi. Eu insami am fost sclava prea-umila si complet devotata a dumnezeului biblic, Isus, ingeri… L-am servit cu credinta si incredere totala pana cand viata mea a ajuns un deplorabil faliment. Calogero Grifasi prin sutele de hipnoze pe care i le-am studiat de-a lungul timpului, mi-a deschis ochii si prin decizii ferme pe care le-am luat am reusit sa ma eliberez. Apoi, ca un omagiu adus Libertatii, m-am apucat la randul meu sa fac hipnoze pentru acest gen de eliberare celor care inteleg si accepta ca sunt sclavi si isi doresc sa-si creeze si sa-si traiasca propria viata construita pe propriile decizii.
    Cu respect pentru persoanele de mai sus care in loc sa-si traiasca viata cum vor ei au ales s-o traiasca cum li se spune de Isus (pentru ca si eu ma trait un sfert de secol asa) le sugerez ca se gandeasca un pic … cine este Isus? il cunosti? esti sigur ca e cine ai fost convins sa crezi ca este? Cand cineva iti spune:”Urmeaza-ma pe mine pentru ca DOAR asa te poti elibera” uita faptul ca doi fulgi de nea nu seamana intre ei, cu atat mai putin doi oameni cu vieti si trecuturi absolut diferite, carora nu li se poate potrivi ACELASI drum … Eu sunt Calea mea, Eu sunt Adevarul meu si Eu sunt Viata mea… Namaste!

    Apreciat de 2 persoane

    • chiar dk dpdv al altui om adevarul tau e o prostie astronomica, fiecare incercam sa ne sustinem cu argumente afirmatiile, indiferent de faptul k ceilalti au sau nu o parere diferita. noi, cei kr am mai comentat pe aici, indiferent dk am avut sau nu dreptate sau forma noastra de exprimare, am impartasit parerile noastre si cu tine.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.