Agenda NWO – Oamenii de știință avertizează cu privire la încercarea CERN de a re-crea „Big Bang”, în luna martie!

Posted by Vℓἇ∂ἇ يúї ᏳẻդẻƦїئ ኔጡ። on February 11, 2015
„Oamenii care se vor juca de-a Dumnezeu, în căutarea particulei lui Dumnezeu, au cu adevărat de gând să găsească mult mai mult decât ceea ce ne spun nouă, pentru ca ei vor deschide porțile iadului.” – Steve Quayle.
CERN va re-deschide LHC (Large Hadron ColliderAcceleratorul de Particule), în martie 2015, în scopul de a re-crea Big Bang, în ciuda avertismentelor oamenilor de știință de top, cum ar fi Stephen Hawking și Neil de Grasse Tyson.
Este CERN cel mai periculos „lucru din Cosmos”, cel care ar putea duce la distrugerea finală a Pământului și a întregului Univers? Vom afla în curând dacă CERN este într-adevăr „Adevărata Poartă-Stelară” și unul dintre „paznicii” celor mai ascunse și bine-păzite secrete!
Cercetările recente ne dovedesc că comunitatea științifică nu mai este în stare să explice „realitatea”, fără a lua în considerare „supranaturalul”. Va reprezenta acest experiment, în care omul va încerca să rupă „bariera finală” între el și Dumnezeu, o încercare de a întâlni alți demiurgi, în marșul său grăbit către distrugerea întregii Creații?
Următorul videoclip prezintă zilele de 21 și 24 decembrie 2014 ca fiind date cheie, și introduce o discuție cu privire la suspiciunea manipulării actualei linii temporale, manipulare care a început pe 24 decembrie 2014 și va dura până pe 20 martie 2016.
Toată această perioadă de timp va fi supervizată și coordonată de un supercomputer, astfel încât evenimentele care vor avea loc în viitorul apropiat să permită NWO (Noii Ordini Mondiale) și supercomputerului lor „să mute” Pământul și locuitorii săi „dincolo” de dezastrul care va urma întâlnirii cu un anumit obiect spațial…unii denumesc acest obiect spațial Nibiru, Planeta X, sau Steaua Neagră. În acest sens, va începe implementarea unor „schimbări” în actuala cronologie de timp, bazate pe ceea ce se va întâmpla în toată această perioadă calendaristică (20 martie 2015 – 20 martie 2016). Manipularea timpului va începe pe data de 20 martie 2015.
Prin manipularea timpului, NWO va folosi dezastrul spațial pentru a impune Agenda, punând în aplicare măsuri de urgență și legea marțială la nivel de națiuni, cu mult timp înainte ca un astfel de obiect spațial mare să treacă între Soare și Pământ. Este certă această întâlnire, astfel încât manipularea plănuită a timpului să determine NWO să declanșeze starea de urgență pentru a invoca „luarea tuturor măsurilor sociale necesare” pentru a obține controlul societății, în această cursă contra-cronometru cu obiectul spațial?
Părerea mea este că începând cu 20 martie 2015 supercomputerul NWO și CERN va declanșa o serie de evenimente și manipulări sociale, necesară pentru reușita Agendei.
​​Prin utilizarea obiectului din spațiu pentru justificarea viitoarelor măsuri draconice guvernamentale și a celor de acțiune împotriva populației lumii, se va permite guvernelor și NWO modalitatea de a folosi potențialul dezastru pentru atingerea obiectivelor lor. În tot acest timp, obiectul spațial care va orbita Soarele are capacitatea de a determina posibile coliziuni cu asteroizi, tsunami, erupții vulcanice și anomalii meteorologice, fenomene de extincție în masă și, prin urmare, toate aceste posibile evenimente vor crea un impact major pentru viața de pe Pământ.
Prin acest mod de manipulare a timpului, supercomputerul va „lega” timpul prezent cu viitoarea dată de 20 martie 2016, atunci când se crede că obiectul spațial va fi depășit deja zona din proximitatea spațiului terestru.
Acest lucru este posibil deoarece NWO cunoaște dinainte toate detaliile legate de trecerea obiectului, iar aceste cunoștințe vor fi folosite în avantajul lor, începând cu data de 20 martie 2015. În acest timp, vor înșela masele prezentând evenimentele care au loc ca fiind momentele de final, ei știind totuși cum vor proceda. Știind Planul, vor putea manipula evenimentele în scopul atingerii obiectivelor viitoare…după toate aparențele, ne vor conduce către 20 martie 2016, atunci când supercomputerul va fi stabilit deja re-locarea în timp, dincolo de dezastrul venit din spațiu. Această re-locare va reprezenta începutul Noii Ere, cea a controlului total al planetei și a locuitorilor săi, pe care o vor denumi Noua Guvernare Mondială și/sau Noua Ordine Mondială.
Următoarele două videoclipuri conțin informații privind corelația dintre magnetopauză și primele activări ale magneților supraconductori din niobiu-titan, de la CERN.
Pe 13 martie, în inelul principal va fi indus fluxul de protoni, așa după cum este ilustrat în primul video. Va fi un experiment de coliziune de putere redusă. În luna mai, vor ajunge la producerea unei energii de 7 TeV (teraelectron volt). Scopul propus pentru acest an, probabil prin septembrie, este de a atinge un randament energetic (din coliziunile particulelor de plumb – Pb+Pb) de peste 14 TeV. Producția de particule strangelets are loc la 10 TeV. (Nota¹)
Etapele succesive ale acestui plan al NWO:
  1. Producerea de particule strangelet.
  2. Dezactivarea magnetosferei terestre, permițându-se astfel o conexiune plasmatică directă la polul nord al lui Saturn, zonă în care există o deschidere hexagonală care se extinde 60 km în interiorul atmosferei gazoase a planetei.
  3. Deschiderea unui portal hiperdimensional pe Saturn. Entități demonice vor trece în dimensiunea noastră, deplasându-se de-a lungul coridorului de plasmă care va lega Saturn de Pământ. (Nota²)
4. Producerea unei alte serii de particule strangelet și teraformarea planetei.
Rezultatul final va fi că Pământul va fi transformat într-un mediu adecvat vieții noilor locuitori, nu și pentru cea a noastră!
Sursa articolului
Nota¹“…Un strangelet este o falie spațială de materie ciudată, stabilă. Scenariul catastrofic este că orice strangelet încărcat negativ care vine în contact cu un nucleu obișnuit, l-ar putea converti pe acesta într-o materie ciudată, determinând o reacție în lanț, în care Pământul însuși va deveni, în cele din urmă, o bucată fierbinte de materie ciudată…
…Cu toate acestea, să presupunem că o astfel de gaură neagră este posibilă. Stephen Hawking a demonstrat că o gaură neagră este instabilă, cu o durată medie de viață care depinde de cubul masei sale (m³). În timp ce durata medie de viată a unei găuri negre astronomice este de câteva ori vârsta Universului, gaura neagră LHC ar supraviețui numai 2 x 10ˉ⁸⁴ secunde înainte de a se dezintegra în radiația Hawking. Inutil să mai spunem că acesta este un timp suficient pentru ca Pământul să fie înghițit…” (Sursa)
strangelet-2
strangelet-1
Foto-2
Foto-2: …“Fotografia prezintă o mașinărie-armă (construită pentru prima dată în istoria omenirii) care este capabilă să distrugă această planetă. LHC este un accelerator de particule…o mașinărie dezvoltată în timpul Războiului Rece, capabilă să producă un șir de mici explozii nucleare care pot fi utilizate de armată ca viitoare posibile mostre de mini-bombe nucleare, sau de către cercetători, pentru a explora cele mai simple forme de energie și particulele care compun Universul. După ce s-a încheiat Războiul Rece, Rusia și America au pus capăt dezvoltării acestor mașinării-arme, datorită costurilor astronomice. Europa, prin noua politică de „marketing” a „utilizării în scopuri pașnice” (similară cu cea a SUA a „forțelor de menținere a păcii” în „misiuni umanitare” – în Afganistan, de exemplu) a dus tehnologia acceleratoarelor de particule cu un pas înainte. Rezultatul este Large Hadron Collider, „un tun de quarci”, supraconductor, superfluid, de 7 Teravolt, care „va aduna” substanța cea mai densă și cu cel mai mare potențial electric din Univers pentru a explora formarea de mase plasmatice de quarci si gluoni…o materie explozivă, responsabilă de ”marile anihilări cosmice”: Novele, Super-Novele și, probabil, ipoteticul Big-Bang al Universului.”… (Sursa)
Nota²:  în mitologie, Saturn sau Cronos este asociat “răului“, sau “celui rău” și este considerat “Stăpânul Universului” și/sau al “Timpului” (opusul lui Saturn este Jupiter sau Zeus)… de fapt, ”Universul” este sistemul solar. Civilizațiile semite îl asociază pe zeul Saturn cu El”. Pe net există mesaje care ar fi fost ”primite” de la ”Consiliul celor 12 de pe Saturn”. Simbolul lui Saturn este ”Cubul”, prezent inclusiv la Mecca dar și în alte orașe ale lumii. Steaua lui David (printre altele, simbolul național al unui anume stat) prezintă în centru un hexagon, care este o reprezentare a unui cub tridimensional. ”Întâmplător” sau nu, forma geometrică a vortexului fotografiat deasupra polului nord al planetei Saturn este o hexagramă!

drapel   stea-david-cubsaturn-polul nord

cub-orasemecca
Sursa fotografiilor
Deși pare o adevărată Teorie a Conspirației, acesta este un ipotetic scenariu care este susținut de către teorii ale fizicii cuantice, ecuații matematice valide, calcule și interpretări numerologice, și reprezintă opiniile și concluziile câtorva persoane care au cercetat fenomenul CERN.
Cu alte cuvinte, autorul articolului spune că “vom avea parte” de o dublă călătorie în timp și spațiu: prima este cea care se va desfășura de la 20 martie a.c. până la 20 martie 2016, cu realitatea evenimentelor care vor avea loc de acum încolo. A doua, cea de după 20 martie 2016, când ”vom reveni” cu toții în 20 martie 2015, pe o linie temporală ”golită” de ceea ce s-a întâmplat pe linia temporală în care trăim în prezent.
Dacă ”estimarea” autorului este corectă, nu cred că vom percepe la nivel fizic cea de-a doua schimbare a realităților…se va întâmpla instantaneu și nici nu vom mai ști că am avut parte de întâlniri cosmice și dezastre planetare. De asemenea, este posibilă și varianta în care să se dezvăluie ceea ce s-a întâmplat, și să li se spună celor rămași că ”ei (elita)” sunt salvatorii planetei și ai speciei umane. Problema constă în ”putirința” lor de a face asta, evitând orice defazaj, cât de minuscul (chiar și nano-secunde), la nivel cuantic al continuumului spațiu-timp. Totuși, dacă luăm în considerare faptul că tehnologiile ascunse de care dispun ”ei” sunt cu cel puțin 100 ani înaintea celor cunoscute nouă, ar fi posibilă evitarea chiar și a acelei ipotetice ”mici greșeli”.

7 comentarii

  1. Pai deja avem de un an de zile un avion plecat in timp urmeaza sa aterizeze poate in mediul virtual chiar aici pe acest .site. Bai ce avansati sunt unii oare tot asa s-au luat diplomele cu copy-paste?

    Apreciază

    • Nu am înțeles la ce te referi, în special comentariul tău despre diplomă.
      Este un articol (tradus – sursele fiind specificate) în care se prezintă o ipotetică variantă a unei realități, ipoteză bazată pe anumite concluzii la care au ajuns diferiți oameni care s-au interesat de ceea ce se poate realiza cu acest accelerator de particule…unul dintre paragrafe este tradus de pe un sait (de asemenea, am specificat sursa) aparținând unei ființe umane bună cunoscătoare a fenomenului CERN.

      Apreciază

  2. Nu stiu daca Dvs. sunteti la curent, dar si in municipiul Iasi exista un cub pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Este compus dintr-o retea de bare metalice groase sudate intre ele si are un colt care pare ingropat in betonul in care este fixat. Din anii’80 avem monstruozitatea asta in Iasi, dar eu mereu m-am intrebat (si ma intreb inca!) CE ROST are amplasarea unei asemenea hidosenii in centrul municipiului si CINE este satanistul care a “sculptat” asa ceva?! Articolul de fata al Dvs. m-a facut sa caut amanunte. Am gasit un articol din care puteti vedea cel mai bine cum arata hidosenia, precum si “explicatia” existentei sale: “spaţiul are rolul de luminator al vestigiilor arheologice aflate sub dalele spaţiului public.”
    Precizez ca astazi cubul e acoperit cu diverse reclame ale spectacolelor… teatrale!
    http://www.topiasi.ro/homepage/bani/14116-so%C5%A3ia-rectorului-de-la-agronomie-a-pus-ochii-pe-cubul-de-pe-bd-%C5%9Ftefan-cel-mare.html
    “Satanistul” de sculptor a fost Cristian Constantinescu, arhitectul care a proiectat amplasarea cubului.
    „Cubul pleaca din istorie, de la ruine, ajunge la lumea prezenta, la trotuare si se indreapta spre viitor. El ar fi trebuit completat cu sticla reflectorizanta, sa capteze orice miscare. In plus, in interior trebuia montat un glob mare care sa lumineze noaptea. Habar nu am de ce nu s-a finalizat proiectul. Eu stiu ca am gindit luni de zile cum sa amenajez intregul ansamblu de aici”, a explicat Constantinescu.
    http://www.ziaruldeiasi.ro/local/iasi/rezolvati-cubul-din-centrul-iasului~ni3rh0
    P.S. – la nici o suta de metri de acest cub se afla, in gradina Teatrului National din Iasi, alt cub, numit chiar asa, “Teatru la cub”, inaugurat in anul 2008. Acesta a fost de la bun inceput acoperit cu negru, de parca ar fi cubul de la Mecca!
    Avem parte noi, iesenii, de cam multe cuburi pe o suprafata atat de mica exact in centrul municipiului, nu-i asa? Oare DE CE?!

    Apreciat de 1 persoană

    • Părerea mea este că acel cub construit din bare de oțel nu are de-a face cu simbolistica saturniană, ocultă, a cuburilor negre. Am citit articolul…sculptorul declara că trebuia să fie acoperit cu sticlă (sau un material reflectorizant), iar menirea lui era cu totul alta. În fine…mulțumesc pentru informație.
      Toate cele bune!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.