Rusia se pregătește pentru un Blitzkrieg în Ucraina

Putin promite că nu-i va lăsa pe Naziști să învingă
18 noiembrie, Sorcha Faal
Cu adevărat amenințător raportul Ministerului Apărării de la Kremlin care prezintă, după toate aparențele, că în Districtul Militar de Sud pregătirile pentru un atac blitzkrieg în regiunea de est a Ucrainei sunt aproape de finalizare. Scopul este acela de a proteja cetățenii vorbitori de limbă rusă de la anihilare, de către regimul neo-Nazist condus de guvernul de la Kiev și susținut de Obama.
Blitzkrieg („război fulger” – limba germană) este un termen care descrie o metodă de război prin care o forță atacatoare concentrează formațiuni de blindate și motorizate, sau infanterie mecanizată, puternic sprijinite de formațiuni aeriene, care forțează o spargere a liniei de apărare inamice printr-o serie de atacuri scurte, rapide și puternice; odată ajunși pe teritoriul inamicului, continuă să îl disloce folosind viteza și factorul surpriză, apoi îl înconjoară.
Ceea ce face ca acest raport al Ministerului Apărării să fie demn de luat în seamă este faptul că forțele Districtului Militar de Sud au programate misiuni de luptă pentru sfârșitul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie…forțele militare includ Brigada 22 Spetsnaz și Brigada Marină 810 din flota Mării Negre care asigură apărarea orașului Mariupol, al zecelea mare oraș din Ucraina și al doilea ca mărime din regiunea Donețk.
Acest raport al Ministerului Apărării afirmă în continuare că operațiunile de deminare efectuate în ziua de 11 noiembrie în coridoarele maritime Mariupol au fost „un mare succes„, oferind astfel o explicație pentru exploziile masive la care au asistat locuitorii acestui oraș de pe coasta Mării Negre, explozii care rămăseseră inexplicabile generând frică în această regiune.
Mariupol, este important de menționat, este orașul-cheie care stă în calea Rusiei de a face o punte de pe teritoriul său către Crimeea, care la 18 martie s-a alăturat Federației. Newsweek News Service a avertizat, ieri, că acum este unanim acceptat că fragila încetare a focului în Ucraina se va transforma, nu peste mult timp, într-un conflict sângeros care ar putea atrage întreaga regiune, dacă nu chiar întreaga lume în război.
Pentru a explica temerile sale privind această regiune, ieri, președintele Putin a declarat postului public german de radiodifuziune ARD, următoarele:
„Sincer vorbind, suntem foarte preocupați de orice curățiri etnice posibile și devenirea Ucrainei un stat neo-Nazist. La ce ar trebui să ne gândim dacă vedem că oamenii poartă svastici pe mânecile hainelor? Sau emblemele SS pe care le vedem pe căștile de protecție ale unor unități militare care luptă acum în estul Ucrainei? Dacă este un stat civilizat, ce fac autoritățile? Cel puțin, acestea ar putea elimina aceste uniforme, ar putea determina naționaliștii să elimine aceste embleme.”
Chiar mai amenințător, în interviul pentru ARD, Putin a avertizat:
„Astăzi se luptă în estul Ucrainei. Autoritățile centrale ucrainene au trimis acolo forțe armate care folosesc chiar și rachete balistice. Vorbește cineva despre asta? Niciun singur cuvânt. Și ce înseamnă asta? Noi ce să înțelegem? Acest lucru indică faptul că voi (Vestul) doriți ca autoritățile centrale ucrainene să anihileze pe toți cei de acolo…toți dușmanii și adversarii lor politici. Asta este ceea ce voi vreți? Cu siguranță, noi nu. Și nu vom lăsa ca asta să se întâmple!
Ba mai mult, în ceea ce privește Putin și Rusia, pe 2 noiembrie am prezentat un raportat intitulat Corpurile mutilate ale 286 de tinere fete au fost găsite îngropate în „Tabăra violului” a naziștilor-ucraineni, în care am scris că regimul Obama continuă să ignore stilul ISIS al crimelor de război ale forțelor neo-Naziste din Ucraina…toate acestea au fost raportate de către Amnesty International, inclusiv doborârea zborului MH-17 Malaezia Airlines de către două avioane de luptă din Ucraina.
Până la data la care (în luna decembrie) Districtul Militar de Sud va prelua controlul orașului Mariupol, așa după cum afirmă acest raport, ne bazăm pe „realitățile politice interne ale SUA” pe care Ministerul Apărării le lasă neexplicate. Dar cu un Partid Republican anti-Rusia care va prelua puterea în Washington DC în luna ianuarie, într-adevăr, nu e nevoie de explicații…fie și pentru că senatorul John McCain a promis înarmarea Ucrainei, atunci când a preluat Președinția Comisiei de Armament a Senatului.
În ceea ce privește modul în care regimul Obama va răspunde unui blitzkrieg rusesc împotriva guvernului neo-Nazist ucrainean, acest raport al Ministerul Apărării Naționale nu spune nimic. Cu toate acestea, în luna septembrie, Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, a semnat unui acord secret cu Arabia Saudită, care să inunde lumea cu petrol ieftin pentru a distruge economia Rusiei. Ceea ce ar trebui să rețineți este că războiul economic între marile națiuni duce întotdeauna la nebunie, dacă nu chiar la un război global total.
(Nota editorului: Pentru a nu alarma cetățenii cu privire la viitoarele evenimente catastrofice și schimbările de pe Pământ, guvernele occidentale și serviciile lor de informații susțin campanii active împotriva informațiilor prezentate în aceste rapoarte. Această poziție oficială este dezavuată cu tărie de Ordinul Sorcha Faal, care crede că ființele umane au dreptul să știe adevărul. În cadrul acestei misiuni, în conflictele noastre cu aceste guverne, răspunsul „agenților” lor împotriva noastră constă într-o campanie de dezinformare/dezorientare de lungă durată, concepută pentru a discredita: vezi articolul „Cine este Sorcha Faal?)
Sursa articolului

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.